Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober 2018

Per Staffan 28 oktober 2018

Vi Har Öppnat Fler Portaler ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har öppnat ett antal portaler för er som är intresserade av att ta emot mer av våra vibrationer. Dessa portaler har placerats strategiskt på olika delar av er planet så att vi direkt kan nå det största antalet av er. Om ni undrar hur ni hittar en av dessa portaler, var säkra på att ni inte behöver hitta dem för att ta emot från dem. Det finns inga magiska ord eller fraser ni behöver säga för att öppna dem. De är öppna.

Och vi kan skicka mer av vår kärlek, vårt ljus och vår support, samt uppgraderingar, nedladdningar och aktiveringar som ni alla vill ha. Nu är det naturligtvis nödvändigt att öppna er för att ta emot. Ni kommer alltid att ha nytta av att öppna er för att ta emot, men det är sant nu mer än någonsin. Många av er har varit rädda för lägre frekvensvarelser, tänkande former, energier och psykiska attacker, och ni har stängt av er som ett resultat.

Om detta är fallet för dig, är det nu en underbar tid för dig att möta dessa rädslor, känna dem, bearbeta dem och låta dig ta emot. Släpp in våra högfrekventa gåvor i era energifält och packa upp dem när ni är redo att göra det. Vi erbjuder så mycket på grund av hur vackert ni har svarat an på oss, och vi känner er beredskap för mer. Vi känner inom det mänskliga kollektivet en önskan att ansluta, och vi är så glada att vara en del av denna resa med er alla.

Det är ett nöje och en vacker och underbar upplevelse för oss. Vi kommer att fortsätta att övervaka hur bra ni alla hanterar våra överföringar, och vi fortsätter att lyssna på er alla när ni kallar på oss med specifika önskemål. Och allt ni behöver göra är att slappna av och låt det gå in.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Få en privat Session med Det Arkturiska Rådet (eller någon annan av de varelser jag kanaliserar) med 50% Rabatt. Lägg in Rabattkod LOVE vid Utcheckningen

https://danielscranton.com

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...