Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 november, 2022

 

Massuppvaknanden och hela ET-kontakten kommer ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att meddela att ni alla har det ganska bra med de nuvarande energierna som är över er, och vi ser omvandlingarna pågå redan i er november månad. Vi vet att ni alla trivs med att få de lämpliga energierna som ni behöver, och vi vet också att ni är så mycket bättre på att absorbera energierna när ni vet att de kommer. Därför är vi alltid glada att informera dig om att mer hjälp alltid är på väg. Ni gör ett sådant underbart arbete för detta universum och för denna universella förändring i medvetande som pågår.

Skiftet handlar inte om ett ögonblick i tiden som kommer att katapultera er alla till en ny dimension. Skiftet handlar om det arbete ni är beredda att göra med er själva för att bli varelser med ett högre medvetande, varelser som ser utanför sig själva i enlighet med hur de kan hjälpa. När du ser att det inte finns någon separation mellan dig och någon annan person där på jorden, blir det mycket lättare att känna igen var hjälp behövs och hur du kan ge den. Därför vill du alltid leta efter de där punkterna där du kan ansluta till en annan människa.

Att känna sig mer kopplad till dina medmänniskor kommer att hjälpa dig att få tillgång till all kärlek och medkänsla som du behöver för att fortsätta vara den positiva kraft som du är i uppstigningsprocessen. När du fokuserar på att ta emot energierna som är över dig just nu, kan du inte låta bli att sedan sprida dessa energier. Ni kommer själva att fylla på med dem och sedan vill ni överföra dem till era medmänniskor. Och när ni gör det öppnar ni er automatiskt upp för fler av dessa energier. Du blir en kanal som alltid är öppen, som alltid sprider ljus och kärlek runt omkring, alltid arbetar mot målet att höja medvetandenivån för hela mänskligheten.

Du förstår, eftersom du är ansluten till alla andra varelser, närhelst du gör något arbete med dig själv, hjälper du kollektivet som du är en del av. Du tillför mer positiv energi till det mänskliga kollektiva medvetandet. Och antalet människor som gör detta medvetet och medvetet växer för varje dag. Ni kommer att se fler massuppvaknanden komma mot slutet av 2022, eftersom ni behöver fler individer som arbetar för ljuset för att förbereda er för fullständiga och öppna utomjordisk Kontakt. Tidpunkten för den masslandningen av fartyg har alltid funnits vid den här tiden. Vi kan aldrig och kan fortfarande aldrig säga exakt när det kommer att hända, men det är vad ni förbereder er för.

Du behöver ha den där högre nivån av medvetande för att kunna stå framför en fysisk en utomjordisk varelse som kan läsa alla dina tankar, som kommer att tvinga dig att möta varje känsla som finns inom dig bara med deras närvaro. Detta är nästa steg i uppstigningsprocessen, och vi ser er gå mot det vackert, medvetet och med mer glädje i era hjärtan, eftersom ni vet att de utomjordingar som kommer kommer att ge er fler möjligheter att ansluta. Och dessa kopplingar betyder att du går längre i din andliga utveckling, kommer närmare och närmare Source, din sanna natur och ditt hem.

Så fortsätt så, Awakened Collective, för det som kommer kommer att vara exakt vad du har väntat på, och det kommer förr och eller senare på grund av det arbete du har gjort med dig själv just nu och de energier du har fått tillgång till och för att överföra till mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...