Kollektivet via Caroline Oceana Ryan, 26 oktober 2018

Kollektivet

via Caroline Oceana Ryan

26 oktober 2018

Den senaste vägledningen från de Uppstigna Mästarna, Galaktikerna, Jordens Elementaler, Älvornas Äldste, Änglarna och Ärkeänglarna, vilka är kända som Kollektivet.

COR: Mina vänner, som ni vet så är det inte ovanligt för mig att få e-mejl från människor som är trötta och frustrerade vad gäller världens tillstånd. Tidvis kommer jag till er med ett av dem, och ber om er visdom och uppmuntran för alla som just nu upplever detta. Här är ett e-mejl som nyligen kom från en Ljusarbetare som ständigt jobbar på att ta emot högre visdom och med att göra sitt Ljus klarare, men som ändå känner sig uppgiven:

Ljusarbetaren: ”Jag försöker så hårt att upprätthålla en god tanke för den nuvarande politiska situationen i det här landet, en jag har svårt att känna mig trygg med att vi kommer att vinna den 6 november. Och nu när vår högsta domstol på olaglig väg har packats med konservativa från de mörka hattarna, har vi då någon tillflykt överhuvudtaget fastän vi skulle segra i november? Jag är så väldigt trött på allt hat och all girighet. Vi alla behöver en paus.

Jag har för avsikt att manifestera tillräckligt mycket pengar för att skaffa mig ett eget ställe och ta ledigt i ett år. All hjälp med detta skulle uppskattas.

Jag känner bara att ifall jag inte får några goda nyheter/någon framgång med något efter allt detta arbete, så skulle jag hellre bara ge mig iväg. Jag är utled på detta begränsade liv. ”Jobbet”, min rumskamrat, min sons trasiga behövande, den politiska korruptionen.

Mest av allt är jag trött på de tomma löftena om att det kommer att bli bättre. Fastän jag skulle vilja tro annorlunda, så tror jag nu att ”Attraktionslagen” är skit, och att allt handlar om tur i ett lotteri.

På ett eller annat sätt, så kommer jag att ta en paus, här eller på andra sidan Regnbågsbron. Det spelar ingen roll för mig längre.”

Kollektivet: Det gläder oss att du har kommit till oss med den här frågan, kära du. För vad du nu upplever kan kännas av många miljoner runtom planeten.

Du har rätt i din uppfattning om att saker och ting i USA och på andra platser i världen har nått ett svårt läge.

Vi försäkrar dig ändå om att mycket av detta är yttre fenomen, och att det aldrig visar hela historien.

Långt ifrån att se ett återuppstående av skuggfyllda tankar, känslor och gärningar på Jorden, så är det som du nu bevittnar slutet på den gamla regimen.

Det är så att mänskligheten en gång i tiden blev programmerad till att se på livet som ett föremål för rädslobaserat självförsvar, en blotta överlevnad, en tävlan om tillgångar, ego-driven desperation, väpnade konflikter, kaos, samt uppoffrande.

Inget av detta behöver beskriva livet på Jorden just nu. Det beskriver inte ditt liv och dina principer, inte heller livet och principerna hos många miljoner andra.

Och detta är den svåra biten just nu, kära du.

För när du går vidare till en ny dag, under vilken din förståelse om hur livet kan vara – ett av Frid, välstånd, förnyelse, samarbete, medkänsla, intuitiv förståelse – i och med att du tar dig till den underbara Nya Jorden, så uppbjuder den gamla maktstrukturen sina sista desperata ansträngningar för att från ditt medvetande kvarhålla det Ljus som du kom för att absorbera och för att stråla ut till varje aspekt av det Jordiska livet.

Det är inte din roll att ta på dig djupet av deras mörker och täthet, än mer än vad det är deras roll att uppmuntra dig att gå vidare till Ljuset.

Släpp taget om behovet att antingen förstå deras intriger eller att efterträda dem genom att använda deras gamla sätt att enbart ta bruk av yttre handlingar för att förändra saker och ting.

Din makt ligger nu i allra högsta grad inombords och dessa känslor, tankar och övertygelser måste du kraftfullt värna om.

Du talar om ett val och det är verkligen viktigt att ta del i ett sådant.

Men vem som blir vald är inte på långt när lika viktigt som det aktiva deltagandet hos miljontals människor i självaste röstandet – rörelsen framåt som säger: ”Vi finns här och vi brukar vår kollektiva Röst för att förkunna vår egen politiska verklighet.” Det är makten i det förenade mänskliga medvetandet – när människor kommer samman och tar beslutet, såsom du har gjort, att stiga ut från ett begränsat liv.

Och det är, bland andra genombrytande ögonblick, vad du ber om att nu få se.

Du ber om inspiration, för en anledning att fortsätta. Du ber om den nåd som behövs för att få se Ljuset i arbete, och att få avfärda skuggorna.

Du ber om att få må bra av ditt liv, att få hållas närvarande och medveten i det, samt att få minnas varför du har kommit hit. Och det är underbart, och så som det ska vara.

Men för att du ska få uppleva vad du ber om, så skulle vi vilja be dig ta blicken från den internationella kaotiska misskötsel som nu äger rum i en så stor del av det offentliga livet och att koncentrera dig på skönheten i någon god sak som du kan komma på.

Något inspirerande musikstycke, något inom konst, eller samhällsarbete.

Någon positiv gärning på någon grupps eller individs vägnar, om det så är att hjälpa någon som är funktionshindrad, att visa någon vänlig uppmuntran eller stötta barn eller äldre, att skapa en gemensamhetsträdgård, ställa upp med frivilligarbete med hemlösa människor eller djur – avsikten bakom någon vänlig eller god gärning som du utför eller observerar nu, kommer att förstärkas i sin effekt många hundra gånger om.

För det som kvällsnyheterna inte har talat om för dig, medan de rapporterar om någon katastrof, störning, blunder eller något annat, är att allting som nu görs inom Ljuset tar sig en speciell styrka, uthållighet och expansionskraft.

Så dessa handlingar, avsikter, ord, känslor, tankar som kommer från hjärtat med en hög avsikt, mångfaldigas i styrka flera gånger om och når ut runt världen för att slå an på liknande strängar av förnöjsamhet, tacksamhet och inspiration för inte bara tusentals, utan miljontals människor. Detta är varför vi ber att Ljusarbetarna, såsom vi gjorde under samtalet för Wednesday night’s Abundance Group Call,
nu vänligen ska koncentrera sig på skönhet, vänlighet, godhet, nytt liv och inspirerande tankar, syner och musik – samt att de ska vila sig mer, dricka mer vatten, ta en stilla stund varje dag och att så ofta som möjligt lyssna på inspirerande musik av hög vibration.

Ja, det är ett enormt tryck som nu utvecklas på era system. Ni kommer att vissa dagar känna er utmattade och ”helt slut” och redo att ha fått nog av det Jordiska livet.

Men det är inte Livet som ni avfärdar. Det är de gamla tredje-dimensionella formerna, energierna, restriktionerna och trossystemen som hela ert system står i färd med att slänga ut och vägra leva med.

Ni går även igenom ofantliga förändringar på alla nivåer i er varelse som hos vem som helst skulle kunna utmatta eller pröva tålamodet och förmågan att stå ut.

Det finns också lager av strålning som läggs till era energier som ni kanske inte ännu är medvetna om.

Dessa kan hjälpa er ifall ni engagerar er i era eteriska energier – i hög grad mottagliga för era tankar, fysiska välbefinnande och emotioner – på positiva och uppåtvända sätt.

Så vi uppmuntrar dig att inte tänka på att ”ge dig av”, för du skulle bara springa in i dig själv och dina Uppstignings-födslovåndor vart du än vände dig, kära du – till och med ifall du gav dig av för att på nytt ansluta dig till livet i de högre sfärerna.

Det återstår fortfarande frågor att besvara och gamla frågor från detta och flera andra Jordeliv att få bukt med, och det är det som du har kommit hit för, tillika med upplevelsen av Glädje när du minst förväntar dig det.

Vi ber er att inte bli avledda, nedslagna eller nedstämda på grund av den förlorade själens desperata, sista-chansens uppsättning med olika knep.

Bli inte så imponerade av dessa att ni tror på att deras intriger har något alls att göra med er, eller något att göra med det Jordiska livet för närvarande.

För ni håller på skapar den Jord som ni så länge har väntat på att få se.

Långt ifrån att undra när galenskapen äntligen kommer att ta slut, så har du valt att vara en aktiv deltagare med att skapa den vision som du drömde om innan du inkarnerade – den som handlar om en Ny Jord och en mänsklig ras som inte kan skadas, vilseledas, exploateras eller ljugas för längre.

Du befinner dig på ett storslaget rymdskepp av organiskt material, som i hög hastighet snurrar genom Universum.

Ära din plats i egenskap av en besättningsmedlem av verklig betydelse på detta skepp och hitta all anledning till att undvika det som drar ner din energi, till fördel för att leta fram det som höjer upp din energi och din sinnesstämning.

Att tillbringa tid i Naturen kan vara mycket återställande, att ta en kvällspromenad är ett långt bättre val än att sitta framför kvällsnyheterna – vilket inverkar på dig ännu mer vibrationsmässigt än vad det gör mentalt och emotionellt.

Vi är medvetna om att du vill veta ”Vad som pågår”! Så fråga då ditt Andliga Team vad du behöver fråga, ös ur dig alla frustrationer och all nedstämdhet och be om att de ska ladda ner till dig sin visdom och vägledning.

Agera på det som du får ta emot.

Nu är det dags att ta dina ögon från falskeligen utsedda ”ledare” och att inse: ”Ledaren här skulle kunna vara jag och faktiskt – så accepterar jag det jobbet”!

Trots dessa plågor och den trötthet gällande vad du har lagt märke till, så är stora delar av din ande till och med nu gladeligen på väg till din nya plats som en sam-Skapare på en självbestämmande suverän planet.

Du lämnar för alltid bakom dig den nedstämdhet som handlar om att du inte har några val och att allting är förlorat.

Allt har nu blivit funnet och funnet inom din egen ande och själ och detsamma hos miljontals andra Ljus-Varelser som kom hit för att få bevittna en aldrig tidigare skådad rörelse från 3D-tätheten till 5D-strålglansen.

Du kommer inte att missa denna underbara båt, det lovar vi dig.

Namaste, kära ni! Ni är aldrig ensamma.

 

 

 

 

Copyright 2018, Caroline Oceana Ryan

If you repost, please maintain the integrity of this information by reprinting it exactly as you find it here, and including the link to the original post. Thank you.

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...