Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 oktober, 2022

 

 

Källans vilja ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi överlämnar vår vilja, överlämnar oss själva och våra önskningar till förmån för det universella medvetandeskiftet som vi alla upplever tillsammans. Med andra ord, vi har gett oss över till Källans vilja, och eftersom vi är där vi är har vi funnit att Källans vilja känns ännu bättre för oss än om vi skulle ha våra egna agendor som vi strävade efter att uppfylla och förverkliga.

Vi har märkt att att gå med flödet av Källans vilja är perfekt i linje med våra önskningar, och ibland märker vi att Källans vilja leder oss till något som vi inte ens visste att vi önskade, men när vi anländer till den destinationen, vi känner verkligen igen skapelsen framför oss själva som vår. Vad detta har fått oss att inse är att varje idé, vilken föreställning som helst, om att vara skild från källan eller ”bara” en aspekt av källan är ren fiktion. Det är fantasi; det är bara verkligt i fantasin hos den som gör det antagandet att de inte är Källan hela tiden.

Så ja, om du säger att du överlämnar dig till Källans vilja, kan det vara ett slag för ditt ego. Ditt ego är trots allt designat för att ge dig den där upplevelsen av att vara skild från Källan och att vara skild från alla andra också. Så du ska inte förvänta dig att ditt ego ska vara väldigt glad över den önskan att flöda med Källans vilja. När du väl inser att du är Källan blir det mycket lättare, för då vet du att Källans vilja är din vilja. Det är din vilja på den högsta nivån av medvetande som du möjligen skulle kunna hålla.

Ni är där för att hjälpa till i förändringen i medvetandet, när ni upplever det själva, och det är ett enormt syfte att ha i livet. Det vill säga att du i själva verket uppfyller den djupaste önskan som Källan har, och vi vill bara att du ska känna efter den anpassningen så att du kan veta att resan till den femte dimensionen är en av inkludering. Den största delen av dig är att inkludera dig i processen, eftersom du inkluderar den största delen av dig i din process.

Att göra detta till en medveten evolution och en medveten resa var alltid målet för dig som medlem av det uppvaknade kollektivet, och med att du är medveten om sanningen att du är Källan gör du resan så mycket lättare, så mycket bättre känsla, och så mycket snabbare än det skulle vara om du var tvungen att göra allt själv. Släpp taget och gå med oss ​​i vår kapitulation, och vi lovar dig, du kommer inte att bli besviken.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...