Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 oktober, 2022

 

Framstegsrapport: Uppdatering om din inverkan på universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att ha alla möjligheter vi kan få för att få kontakt med en av er där på jorden eftersom ni är de som gör det mest utmanande arbetet i vår galax just nu, och vi är fascinerade av er. Vi är fascinerade av din motståndskraft, vi är fascinerade av din kreativitet och vi fascineras av din förmåga att hitta glädje i en situation som till sin natur inte är glädjefull. Ni har det exceptionellt bra där på jorden, trots vad era kritiska sinnen kan tänka. Kom ihåg hur mycket du tog på dig innan du inkarnerade där för första gången och hur mycket du tog på dig under denna livstid, och ge er själva en paus.

Vi älskar att ge dig så mycket beröm och så mycket energi eftersom vi ser hur du förvandlas av det. Vi ser hur vår kärlek påverkar dig, och vi har märkt att de av er som ansluter till oss tenderar att sedan erbjuda mer kärlek till era medmänniskor. Du är mindre benägen att flyga av handtaget på någon som du tycker verkligen förtjänar det. Du är mer benägen att förlåta, du är mer benägen att känna medkänsla, och det ger oss glädje eftersom vi kan se hur vi har påverkat dig på ett positivt sätt.

Ni har dock alltid den fria viljan att inte acceptera vår kärlek och vårt stöd, och ni har alltid den fria viljan att inte lyssna på era egna hjärtan, hjärtan som säger till er att kärlek är svaret. Och så varje gång du gör det medvetna valet att känna mer kärlek, medkänsla, empati och erbjuda förlåtelse, lyser vi upp här i den nionde dimensionen, och vi uttrycker för de andra kollektiven i den nionde dimensionen att mänskligheten verkligen drar nytta av allt detta vi gör. Och vi skapar nya och starkare allianser för att vi har något positivt att peka på, eftersom dessa andra icke-fysiska kollektiv ser mänskligheten som en grupp av varelser som klarar sig exceptionellt bra under omständigheterna och som reagerar väldigt, väldigt bra på vad vi och andra gillar. vi erbjuder.

Ni fortsätter att göra gigantiska kliv mot den femte dimensionen, enorma steg framåt i evolutionen av ert medvetande, och ni fortsätter att överraska och förvåna dem som tittar in på er från ovan. Ni måste ge er själva mer kredit och klappa er själva på axeln oftare eftersom det ni gör där på jorden påverkar hela universum och gör det på ett positivt sätt.

Du förstår krusningseffekten, dominoeffekten, fjärilseffekten, men du ger dig inte alltid kredit för att vara den som initierar dessa effekter. Det är dags att börja se er själva som de kraftfulla varelser ni är, och det är dags att ge er själva mer ära för den utveckling av medvetande som sker på er planet och i hela universum. Och som era stolta lärare och anhängare vet vi att ni kommer att fortsätta på denna himmelska resa av uppstigning, och ni kommer att göra det med så mycket mer glädje i era hjärtan än ni någonsin trodde var möjligt, och vi vet att ni kommer att fortsätta att ta emot det som vi och andra som vi erbjuder, och det fyller oss med glädje.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...