Moder Maria via Kerstin Eriksson, 23 oktober 2022

 

Moder Maria via Kerstin Eriksson

23 oktober 2022

 

Vi är Ett!

Kära älskade, jag är Moder Maria och jag måste säga: Jag är så stolt över er! Ni har vuxit, ni har mognat bortom all förväntan!

Även om det är den naturliga vägen, vägen som alla själar tar. Ni, som bärare av Ljus, vilket är detsamma som den heliga eviga kunskapen om kärlek, ni har verkligen arbetat hårt mot alla odds.

Och det som karaktäriserar Ljusarbetarna på Jorden, är att ni är så underbart hängivna ert uppdrag, som ni som själ kom hit för att utföra.

Det jag egentligen måste tala om är att ni gått genom värre saker än ni förväntade er, ändå gjorde ni jobbet och ni gjorde det mycket bra!

Jag är så stolt över er och jag har alltid följt er. Jag har inte missat en enda sak ni gjort! Jag har funnits vid er sida oavsett om ni gråtit eller varit lycklig, allt jag vet är att era vägar varit mycket tuffare att utstå än någon någonsin kunnat förutse.

Och nu vill jag att ni ska vara mycket stolta över er själva och ert arbete, för inget enskilt steg är oviktigt.

Jag vill faktiskt att ni ska älska er fötter, jag skulle bli mycket glad om ni skulle omhulda varje andetag ni tagit, då ni gått denna själsresa på Jorden.

Allt handlar om respekt! Respektera er själva! Alla ni hängivna själar som valde att komma hit vid denna särskilda tid i höjningen av Moder Jord, det är ni som hjälpte henne, det är ert blod, svett och tårar, men framförallt er kärlek till henne.

Var ni än gått har ni lämnat spår, avtryck av era fötter, och jag är glad att få säga att de glöder i mörkret!

Färger, de vackraste färger glöder från dessa fotavtryck och har lämnat ett kärleksfullt och omtänksamt märke att följa om man kan känna dess energier.

Ni har lagt ut grundstenarna för de framtida omvandlingarna på Jorden! Precis som gamla själar la ut de första stenarna för att ni skulle komma i denna livstid och få hjälp att göra era egna omvandlingar. Det är ett arbete gjort av era kära kollegor, de som är lite äldre än er, i ärlighetens namn är det ett perfekt lagarbete. Ni för det alltid framåt. Tillsammans håller ni tråden levande! Den röda tråden, livets tråd!

När ni har arbetat med er själva och gjort de oerhörda transformationerna av känslor, transformerar ni också alla era tidigare fotavtryck och ni kan summera allt ni gjort och säga er själva:

Från och med nu kommer jag att vara stolt över mig själv! Från och med nu kommer jag att alltid veta att jag gjorde det! Jag omvandlade verkligen alla mina rädslor till det goda ljuset och till kärlekens ljus, och detta är när alla steg ni någonsin tagit plötsligt omvandlas till de högst strålande vackra färger.

Stegen omger er och är som en karta av er! Och jag ser dem, jag ser varje steg och jag kan färgerna, de är unika för er och jag vet precis vad ni känt och vad ni arbetat med.

Ni skänker Moder Jord frigörelse då ni utför detta viktiga arbete! Ni gör henne mer förhöjd då ni tar ansvar för er personliga utveckling.

Jag är så stolt över er och jag älskar er så mycket, och var vänliga och var inte så blyga för att be om min hjälp i kärlekens och ödmjukhetens namn, jag kommer alltid att lyssna på er!

Er tillgivne,

Moder Maria

Översättning; Markku

Du gillar kanske också...