Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 december 2020

 

Vad Krävs för att Slutföra Skiftet till 5D?

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi mår väldigt bra med de framsteg som vi ser er göra eftersom solståndsenergierna har varit över er och eftersom ni har haft lite tid med dem. Ni låter er känna mer sedan ni fick den nedladdning av energier som nådde sin höjdpunkt på solståndet, och ni är redo att bli så mycket mer av era Högre Jag som ett resultat. Det enda som någonsin hindrar er från att bli mer och mer av ert Högre Jag är brist på villighet att bara sitta och känna, oavsett om dessa känslor är positiva eller negativa.

Era Högre Jag hoppades att pandemin skulle stimulera till mer av den känslomässiga sidan av er, eftersom ni skulle vara mindre kapabel att göra de saker ni normalt skulle göra och se de människor ni normalt skulle se. Och sanningen är att många känslor har kommit upp för människor under detta kalenderår 2020. Men bara för att en känsla kommer upp i en person betyder inte att personen är villig att känna det. Men vi ser att solståndsenergierna har haft en effekt på många människor, det är den effekt som era Högre Jag hoppades på att pandemin skulle ha.

Och så, nu är ni här, utvecklas och förändras på grund av den villigheten att känna, och ni blir ert Högre Jag vid den perfekta tiden, för det här är en tid där fler och fler människor behövs för att visa enhetsmedvetenheten, enheten det är inneboende i att vara ert Högre Jag. För att bli ert Högre Jag måste ni sluta fred med alla aspekter av vem ni är, och för att skapa fred med alla aspekter av vem ni är måste ni vara villiga att känna allt ni har motstått.

Er villighet att låta all energi flöda genom er är exakt vad som kommer att leda till att ni har förmågan att låta mer energi flöda genom er. Och när ni är en öppen kanal för de energier som är över er just nu, gissa vad? Ni är en del av lösningen som mänskligheten har väntat på under hela året. Detta har varit ett år med många utmaningar för många individer, och många av dessa utmaningar har varit för dessa individers mentala hälsa.

Och när ni genom ert exempel visar att det är möjligt att känna alla era känslor, visar ni så många andra vägen till deras bättre känsla av att vara. Och så är det ni som än en gång leder vägen till bättre mental hälsa för alla, till ett igenkännande av ens sanna jag som det Högre Jaget, och det är ni som leder mänskligheten till slutförandet av övergången till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...