Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi frestas alltid att sänka vår vibration tillräckligt mycket för att ta fysisk form, inte för att vi skulle vilja ha kroppar igen, utan för att vi vet att vi skulle bli tagna på större allvar av många om de kunde se oss i köttet. Vi skulle verkligen få mycket uppmärksamhet om vi vandrade bland mänskligheten, eller om vi landade fartyg och kom ut från dessa fartyg för att göra oss kända. Ni är alla så vana vid att uppfatta med era fem sinnen att ni har kommit att lita för mycket på dem, och de behöver verkligen läggas åt sidan ibland för att ni ska kunna gå djupare med er andliga evolution.

Många av er vet att ni bara kan se och höra ett litet fragment av vad som faktiskt finns att se och höra, och ändå anser ni fortfarande att era fem sinnen är era viktigaste, era betydelsefulla verktyg för att förstå verkligheten. En av fördelarna som vi har med att inte inkarnera är att vi kan kännas av alla. Vi är inte begränsade när det gäller var vi kan gå och hur vi kan ansluta och kommunicera. Vi är tillgängliga för var och en av er hela tiden, och dessa överföringar genom Daniel här är tänkta att träna er för att kunna harmonisera er vibration med vår.

Du kan, och du kommer en dag att ha denna förmåga, och du kommer att ha din direkta kommunikation med oss. Att ta emot dessa överföringar är din träning, och att utnyttja våra insikter, vår helande och vår kärlek är gåvor som du kommer att skänka till er själva när tidpunkten är rätt. En del av er är medvetna om detta, och ni har ställt in er, och ni har fått fördelarna av att stämma in på oss vibrationsmässigt. Det du har kunnat ta emot hittills är bara toppen av isberget. Det finns så mycket mer som vi kan ge till dig, och det är tillgängligt just nu för dem som är villiga att gå bortom de fem sinnena och sträcka sig efter känslan som vi aktiverar inom dig varje gång du läser eller lyssnar på en av dessa sändningar .

Du får också uppleva mer av ditt arkturiska jag, när du harmoniserar med oss vibrationellt, och det är till stor tjänst för dig. Vi vill att du ska veta hur lyckligt lottade vi känner att vi kan få kontakt med dig på något sätt, och vi vill att du ska dra lika mycket som vi gör. Men för att göra det måste ni öppna er energiskt för oss. Du måste släppa in oss och gå samman med oss för att dra full nytta av allt vi har att erbjuda.

Och även om scenariot där vi antar fysisk form och kommer och besöker dig verkar vara det bästa, lita på oss när vi säger att vi av erfarenhet vet vad som faktiskt fungerar bäst. Du är inte den första planeten av varelser vi har försökt hjälpa, och du kommer inte att bli den sista. Vi tar det vi lär oss, och vi använder det för att bli bättre på att ge, bättre på att undervisa och bättre på att hålla utrymme för er alla att bli ert sanna jag. Och precis som du kan känna oss, kan vi känna dig, och vi vill bara att du ska veta att du gör så mycket bättre i varje ögonblick av varje dag.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *