Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 juni 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 18 juni 2021

 

Ni får Tillgång till Kristaller från Forntida Civilisationer och E.T.s

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en viss information som vi vet kommer att entusiasmera de som är vakna. Vi har hållit ögonen på och märkt vad ni alla har kunnat använda när ni gör det till ert uppdrag att vara mer anslutna till er planet, Er Moder Jord. Det som har blivit resultatet är att många av er upptäcker att ni har kopplingar till utomjordiska och forntida civilisationer.

Nu kommer dessa anslutningar till er på grund av det faktum att många av er börjar upptäcka energierna som är begravda under Jordens yta, och dessa kristaller har programmerats. De innehåller information. De ansluter er till era tidigare liv på Jorden och till Jordens sådd av de utomjordiska varelserna som placerat hela livet där.

Nu kommer den medvetenhetsström som dessa kristaller representerar att ta er ännu längre till ert uppstigningsuppdrag. Dessa kristaller var alltid avsedda att väcka sanningen om vem ni är, ge er mer tillgång till er kraft och länka er till era utomjordiska rötter. Som ni alla som är intresserade av den här typen av saker redan vet, har dessa kristaller varit tillgängliga för er under ganska lång tid. Det har emellertid funnits en kritisk massa som har uppnåtts och överträffats när det gäller utvecklingen av ert medvetande.

Och så har ni fler och fler individer som upptäcker att de faktiskt har länkar till Lemurien, Atlantis, Egypten, Mayafolket och de andra stjärnsystemen i denna galax. Vi är så glada att se dessa uppvakningar inträffa, och vi är mycket intresserade av att hjälpa er alla att få tillgång till kraften i dessa kristaller. Kalla på oss när ni ansluter till Moder Jord och ni gör era jordningsövningar, så kommer vi att guida er med er intuition till den perfekta platsen för er att stå när ni gör detta arbete och när ni får tillgång till dessa energier och den information som har lagts ut där under ytan på er planet av tidigare livs versioner av er, av högre dimensionella versioner av er och av utomjordiska versioner av er.

Denna koppling från ert förflutna till ert nuvarande kommer att hjälpa er att katapultera er in i er oundvikliga framtid som en femdimensionell varelse i en människokropp, som bor på en femtedimensionell planet. Nu är det dags att vara så jordade för Er Moder Jord som ni möjligen kan vara. Nu är det dags att öppna er för ert förflutna och samla all den kraft som ni redan har upplevt och som alltid har funnits inom er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...