Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 maj, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väcker inom ert medvetande och i ert cellulära minne medvetenheten om att ni har kunnat leva mycket längre liv i era mänskliga fysiska kroppar. Det har funnits människor som levt i hundratals år i ert gamla förflutna, och de hölls inte vid liv av maskiner och droger. Ni behöver få dessa minnen väckta inom er för att ta steget framåt som ni tar, och vi syftar på språnget från att ha en dödlig, kolbaserad vehikel till en odödlig, kristallin baserad vehikel.

Just nu väcks så mycket inom er från sändningarna som ni får från oss och från hela galaxen. Till och med energier som inte kanaliseras av någon människa har fortfarande en djupgående effekt på dig och på många nivåer av din varelse. Att bli odödlig är något som du förväntar dig kommer från en serietidning eller science fiction, men det är nästa steg framåt i mänsklig evolution, och det har ingenting att göra med vetenskap och teknik. Det har allt med medvetande att göra.

När du först vaknade, det som borde ha varit ganska chockerande för dig var tanken att du är Källenergivarelser. Det är mycket viktigare än att vara Kleopatra eller Napoleon i ett tidigare liv. Att acceptera din gudomlighet betyder att acceptera din odödlighet, och vi förstår att det tar tid för en tro som denna att verkligen få fäste i medvetandet hos en människa som ser döden omkring sig och undrar hur någon skulle kunna bli odödlig utan någon sorts av magi. Men det är inte magi; det är medvetande. Det är ett sätt att känna att er själva har överskridit det fysiska, samtidigt som de bibehåller en fysisk form.

När du inte ser din kroppslighet som ditt sanna jag eller ultimata jag, då blir det lättare att använda kroppen som det fordon för din själ som det alltid var tänkt att vara.

Så vad måste du göra då för att få allt detta att hända, eftersom vi är säkra på att det verkar väldigt lockande för de flesta av er. Svaret är enkelt; du behöver inte göra någonting, men du behöver ändra din uppfattning om dig själv, din uppfattning om andra, din verklighetsuppfattning. Du måste flytta det du vet för att vara ändligt till det oändliga.

Om du vill göra något, gör då en övning där du söker upp känslan av oändlighet inom dig. Sök upp din sanna eviga natur som en vibration, och se dig sedan förvandla inför dina egna ögon, för allt detta som vi talar om är oundvikligt, men du kan acceptera det och sätta er själva på det snabba spåret, eller så kan ni förneka det och ta den långsamma och slingrande vägen till din odödlighet. I vilket fall som helst är du förutbestämd att anlända.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *