Änglarna via Ann Albers, 28 maj 2023

Änglarna
Via Ann Albers, 28 maj 2023
Mina kära vänner, vi älskar er så mycket.
Vi säger det här varje vecka, men faktum är att vi viskar det i varje ögonblick av ert liv. Vi älskar er. Stanna upp ett ögonblick och ta in det. Vi älskar er.
Ni behöver inte förtjäna vår kärlek eller anstränga er för att få den. Ni kan ignorera oss i åratal och sedan komma till oss i nöd, och vi kommer att vara där. Ni kan vara arga och skälla på oss, och vi kommer att fortsätta att älska er. Ni kan be oss att försvinna, men vår kärlek kan inte lämna er lika lite som havet kan lämna en våg, för vi är en förlängning av Gudomlig kärlek, och det är ni också.
När ni tvivlar på era drömmar, förblir vi orubbliga i att följa den energetiska planen för alla era önskningar. När ni ser det omöjliga, viskar vi vad nästa steg är till det möjliga. När ni känner modfälldhet i era relationer, uppmuntrar vi er att ta hand om er själva först, att vara ärliga mot er själva först och därefter vara kärleksfullt ärliga mot andra. Vi har en vision om harmoni för ert hjärta och för ert liv. Vi vill att ni får det ni vill ha för er själva – och mer.
Vi älskar därför att det är vår natur att älska. Vi känner närvaron av det Gudomliga inom oss, och inget mindre skulle tillfredsställa oss. Vi älskar för det är vilka vi är, och om vi skulle avvika från vår kärleksfulla natur, skulle vi känna oss lika hemska som ni gör på Jorden när ni avviker från er egen kärleksfulla natur. Vi älskar för vår egen skull, och vi vet att när vi väljer att älska er, väljer vi också att älska och hedra oss själva. Vi är födda ur kärlekens hjärta. Vi mår bäst när vi förblir sanna mot gnistan inom oss, och det gör ni också.
Om ni kunde kapitulera tillräckligt djupt för att känna vår kärlek för er, skulle den stora omfattningen av den överväldiga er. Ni skulle översköljas av lyckovågor, den efter den andra skulle de strömma genom er och höja er känsla av att upplösas till en enhet, samtidigt som ni omhuldas som de individer ni är. Ni skulle vara vågen och känna havets rörelse inom er. Ni skulle veta, utan tvivel, att det inte finns någon separation mellan er, oss, det Gudomliga och allt liv.
Anledningen till att vi ofta uppmanar er att sitta, andas och ta emot är enkel. Vi vill att ni vet om den kärlek vi känner. Vi vill att ni ska känna den, dricka den och minnas den som själva essensen av er egen själ. Kärlek är näring för er själ. Vibrationen av kärlek påminner er – bortom ord – att ni är värdefulla, perfekta, unika och har ett värde. Kärlek får er kropp att slappna av så att den kan läka sina egna sjukdomar. Kärlek är det som låter er tro på, och därför uppleva, Universums godhet och nåd. Kärlek är det som öppnar er för vägledning, mirakler, lösningar, idéer och inspiration. I kärlekens vibration är allting möjligt.
Att komma i kontakt med denna kärleksvibration verkar svårt för er ibland, men det är inte så svårt som ni gör det. Vi säger det här ofta – sträck er efter den bästa känslan och ni sträcker er efter kärlek. Gör de snällaste saker för er själva i varje givet ögonblick, och ni väljer kärlek. När ni fortsätter att sträcka er efter bra känslor kommer ni att känna – bortom ord – ett smakprov på den kärlek som är tillgänglig för er i större och större utsträckning.
Hur enkelt det än verkar är övningen att sitta, andas och ta emot något som kan förändra ert liv. Prova det nu, om så bara i några ögonblick, i avsikt att ta emot vår kärlek. När ni sedan andas, långsamt och djupt, var uppmärksamma på er andning och hur bra den känns. Fokusera på något som känns bra när ni andas. Se om ni kan slappna av och känna ännu mer.
Leta inte efter oss och vår kärlek – bara ta emot oss! Föreställ er att ni är en tratt genom vilken vår kärlek rinner in i ert kronchackra. Föreställ er att en av våra änglar står bredvid er och håller sina händer på ert hjärta. Lägg, för ett ögonblick, era bekymmer åt sidan och fokusera på ett enkelt uttalande av ren sanning: ”Jag är älskad.”
När ni omfamnar detta, i denna enkla övning, kommer ni att bära med er denna sanning in i det vakna livet … Jag är älskad. Det är ni verkligen, kära ni. Alltid.
Gud Välsigne Er! Vi älskar er så mycket.
Änglarna
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *