Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 november, 2022

 

Ta ännu mer av din kraft tillbaka ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit medvetna om de oundvikliga förändringarna som skulle ske där på jorden under mycket lång tid, men vi visste aldrig exakt vilken väg du skulle ta för att komma dit du är idag. Ni har redan börjat ta tillbaka er kraft där på jorden med dessa enorma förändringar i sättet ni delar information på. Du är inte längre beroende av tidningar, nyheter från stora TV-nätverk, tidskrifter och uppslagsverk för majoriteten av den information du får om den värld du för närvarande lever i.

Det är mycket mer bemyndigande för individer att kunna dela sina berättelser och sina perspektiv än att bara lita på en eller två betrodda nyhetsankare. Du har också tagit tillbaka din makt på det sättet att du har tillgång till en förmåga att starta eget. Detta är något som var mycket mer utmanande för trettio år sedan i er värld. Men titta nu hur snabbt du kan skapa en inkomst för dig själv och hur du kan göra allt själv.

Nu när du får tillgång till mer av din kraft är det också dags att få tillgång till mer av din kreativitet, mer av det du alltid har tillgång till inom dig. Du har en kraft som går långt utöver din förmåga att skapa en webbplats eller en inkomstström. Ni har kraften att skapa förändring inom samhället, inom er själva, i varje liv som ni berör med er uppriktighet och med det sätt som ni autentiskt delar med er av er energi, er vibration. Det är dags att gå bortom kraften som kan manifesteras i den fysiska sfären, och det är dags för er alla att få tillgång till den verkliga kraften som finns inom er för att skapa en helt ny värld, ett helt nytt liv och ett helt nytt du.

Vi uppmuntrar er att sluta vänta på att fler system ska ge er möjligheter att känna er själva som mer kraftfulla varelser, och det är vår önskan att se fler av er komma åt vibrationen, känslan av kraft inom er, så att ni verkligen kan veta vem ni är och vad du är kapabel till, även som individ. Och du är ännu mäktigare när du går samman för en sak, som världsfred eller jämlikhet för dem som historiskt har blivit befriade från rösträtt.

Ni är där för att åstadkomma dessa förändringar, och det är meningen att ni ska börja inom er själva. Det är därför vi alltid kommer att leda er tillbaka till er själva. Det är för att vi vet hur mäktig du verkligen är, och det är också för att det aldrig har funnits en bättre tid där på jorden att börja visa hur kraftfull du är. Föreställ dig bara vad du kan göra och hur många du kan inspirera.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...