Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 januari, 2019

Det Arkturiska Rådet, 21 januari 2019

Via Daniel Scranton

Minns Era Tidigare Liv

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi har börjat processen med att välja den perfekta tiden för att leverera en trevlig ny uppsättning nedladdningar till er, och vi funderar på kommande solstånd som inträffar i juni. Det krävs en hel del förberedelser för dessa särskilda nedladdningar, eftersom vi letar efter de aspekter som ännu inte har avslöjats för er, och vi söker efter vägar att föra in dessa aspekter i ert medvetande med bästa möjliga resultat.

Många av er är omedvetna om era tidigare liv, och de av er som är bekanta med åtminstone ett tidigare liv, har så många fler som ni fortfarande inte är medvetna om. Och det är där vi kommer in. Vi kan hjälpa till genom att stimulera minnena från dessa tidigare liv och hjälpa er att avsluta pusslet som är helheten av ert medvetande.

När ni inhämtar versionerna av er själva från tidigare liv, kommer ni att känna er mer tillfredsställda och ni kommer att veta sanningen. Nåväl, sanningen är inte alltid något som ni välkomnar, eftersom sanningen ibland innehåller tuffa realiteter. Faktum är att ni alla har varit så mycket mer än ni är i detta livet, och sanningen är att ni har varit både snälla och kärleksfulla och mycket onda och hatiska.

Men det är den kompletta bilden som ni strävar efter i det här livet, och att veta mer om er unika historia är en stor del i att fullborda ert medvetandes pussel. Vi lovar att vi kommer att vara så känsliga och milda som vi möjligen kan med de nedladdningar som ni kommer att få.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...