Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 september 2019

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 september 2019

When We Meet You in Your Dream State ∞The 9D Arcturian Council

 

NÄR VI MÖTER ER I ERT DRÖMTILLSTÅND ∞Det 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAD AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har anslutit oss till så många av er medan ni sover, och vi har samlat in information från er, såväl som de perspektiv som ni håller beträffande vad som behövs mest på planeten Jorden. Och vi är glada att rapportera att de allra flesta av er är medvetna om behovet av mer medkänsla i det mänskliga medvetandet. Ni har levt tillräckligt med liv för att förstå när någon inte erbjuder den medkänsla som är nödvändig för att vara hjärtcentrerad, och ni blir trötta på att bevittna vad som händer när en person är så frånkopplad sitt känslomässiga centrum.

Och så hör vi bönerna från så många av er som ber om något som kommer att tvinga människor att ha ett mer hjärtcentrerat perspektiv och att behandla andra som de vill behandlas, men vi kan inte göra det. Och vi vill inte beröva någon deras tillväxtupplevelser. Det vi erbjuder är inbjudningar, och dessa inbjudningar är avsedda att locka individer som är redo att vara mer medkännande och mer hjärtcentrerade, eftersom ni som är vakna kan tippa vågen. Ni kan ha så mycket medkänsla och ovillkorlig kärlek i era hjärtan att hela det mänskliga kollektivet gynnas.

Ni kan vara markbesättningen för varelser som oss och hålla det utrymmet för era medmänniskor. Ni kan hjälpa till att skapa fred och harmoni där på Jorden genom att exemplifiera vad ni vill se mer av i andra. När ni ser sociopaten löpa amok och göra alla typer av hemska saker, får ni lust att bara hindra personen från att ha tillgång till andra människor, potentiella offer. Så den personen måste fängslas, eller i extrema fall, dödas för att vissa människor ska må bättre angående vad de har bevittnat.

Men ni kan inte glömma existensen av dessa individer, även om de på något sätt har raderats från samhället. Någon annan kommer bara att dyka upp tills tillräckligt många av er kommer samman och håller den medkänslan för någon som inte alls förtjänar det. Ni är de som har vaknat till den punkten där ni kan ta emot ett meddelande som detta och säga: ’Ja! Det är jag. Jag känner att detta är en del av mitt uppdrag på Jorden. ”Och så får ni våra inbjudningar till uppgraderingar av era hjärtchakra. Ni får våra nedladdningar och aktiveringar och ni blir ännu mer medkännande, ännu mer hjärtcentrerade och ni visar ännu mer empati för alla, oavsett vad de har gjort.

Och du kommer att hjälpa till att förändra medvetandet om det mänskliga kollektivet. Du gör det, och fler och fler av er vaknar varje dag och inser att den enda lösningen på världens problem är kärlek. Och när du är kärlek känner du naturligtvis medkänsla. Du känner naturlig empati och du vill hjälpa andra att läkas, snarare än att bara försöka lägga dem långt, långt borta från resten av er. Och det är denna strategi för att flytta mänskligheten framåt som vi är så stora förespråkare för. Så när du ansluter till oss, och du känner energin som vi avger, tar du tillbaka den till den fjärdedimensionella Jorden, och du hjälper så många med din närvaro, med din avsikt och den medkänsla som du så lätt når inom dig.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att ha kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...