Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 januari 2019

Mänskligheten utmaningsväg ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är bekanta med processen som ni alla är i just nu. Vi blev nionde dimensionella genom uppstigande, och innan vi steg upp till den nionde dimensionen, måste vi naturligtvis stiga upp till femte. Vi är medvetna om resan som ni är på, även om er är annorlunda än vår, och vi vill att ni ska veta att vägen ni valt för uppstigning är inte på något sätt lätt.

Ni visar resten av universum hur det görs, hur det går att flytta från en sådan polariserad version av verkligheten till en integrerad. Vi, och så många andra som oss, är i vördnad för er, och vi vill dela vår uppskattning för vad ni gör. Det är ingen liten prestation. Det är inte en tillfällighet att ni är de som tar den här speciella vägen.

Ni visste hur utmanande det skulle vara, och ni valde att vara där ändå. Nu gjorde ni det inte för att ni är masochister, och inte för att ni kände att ni behövde bevisa er för någon annan, eller till och med för Källan. Ni valde vägen ni är på eftersom ni visste att ni var de bästa för jobbet. Ni visste att mänsklighetens uppstigning skulle ha en dominoeffekt på resten av galaxen, och ni ville vara där på frontlinjen.

Så när det är särskilt svårt att vara där, kom ihåg att ni ville ha den här utmaningen, och ni ville ha den här utmaningen eftersom ni ville känna hur det var att förflytta så långt i en enda livstid, att explodera med kärlek, glädje och frihet som brister ut från era hjärtan. Ni ville ha det här. Ni är redo för detta, och ni kommer att njuta av resten av denna resa till femte dimensionen. Ni kommer att njuta av ert skifte till 5D mer än vi njutit av vår, för att vi inte valde en sådan svår väg.

Och så vill vi också uttrycka hur mycket vi håller er i hög aktning. NI har många fans ute i galaxen, och vi är bland de största.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...