Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 december 2020

 

Ingen är en Själlös Bakgrundsskådespelare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ett kollektivt medvetande, men vi ansågs en gång vara individer, precis som ni själva anser er vara individer. Vad det betyder är att vi kan ha flera olika perspektiv som körs inom vårt kollektiv samtidigt, och vi kan göra det utan oenighet, utan att minska vår totala vibration. Faktum är att vi ser en mångfald av perspektiv som en styrka. Att se saker från många olika vinklar samtidigt gör att ni kan välja, och det är vad ni gör där på Jorden som individer.

Ni väljer att hålla ett perspektiv under en viss tid, för att ni vill utforska aspekterna i det perspektivet. Om ni kan se någon annans perspektiv som utlåning till kraften och styrkan i det mänskliga kollektiva medvetandet, även om det är det motsatta av ert, kan ni börja fungera som ett enhetligt kollektiv nu, istället för senare.

Ni vill inte ha enhetlighet. Ni vill verkligen inte vara överens om allt, för då skulle ni bli stillastående i er tillväxt, och det kan inte hända. Vad som måste hända för att ni ska växa andligt är att ni måste finna acceptans. Acceptans är motsatsen till motstånd, och acceptans möjliggör förändring. Det är det första steget i att låta förändring inträffa.

Ni och vi är alla Källenergivarelser och utforskar alla de olika aspekterna av den enhet som är Källan. Och så måste vi alla låta alla aspekter av oss själva vara exakt vad de är för att kunna välja. Ni får välja vad ert perspektiv är och ni behöver inte se någon annans perspektiv som farligt. Ni kan bara le och nicka och veta att personen som erbjuder det perspektivet utforskar just den verkligheten, just det sättet att vara i världen.

Ett av de största problemen som ni har där på jorden just nu är att ni känner att ni alla måste komma överens om en statisk verklighet. Ni behöver inte göra det. Det finns så många verkligheter för er alla att utforska, och naturligtvis kommer ni att stöta på någon som utforskar deras verklighet, medan ni utforskar er, och ni undrar om ni har fel. Ni kommer att undra om ni har fel att ens utforska en annan verklighet än någon annan, eller än många andra som ni en gång enades om i allt.

Var inte orolig vad någon annan tänker på, eller hur de väljer att bearbeta verklighet eller information. Detta är ett område där ni blir väldigt själviska, bara så länge ni inser att det finns andra människor där ute, och dessa människor är verkliga och har verkliga känslor. Antag aldrig att någon annan bara är i er verklighet för att spela en roll och vara en själlös bakgrundsskådespelare.

Antag att alla och allt är Källa, för så är det i varje verklighet. Det är en av sanningarna som överskrider er förmåga att skapa. Det finns inget utanför Källan, och det betyder att ni är Källa. Och det borde vara tillräckligt bemyndigande för er att låta alla andra skapa vilken verklighet de vill skapa och sedan leva i den. Att göra det kommer inte bara att vara befriande för er, utan det kommer också att hjälpa er att skapa er verklighet så som ni vill uppleva den utan någon som helst störning.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...