Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 3 juli 2021

 

Ett Kraftfullt Energisystem & Fler Massuppvakningar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi leker med elden varje gång vi ansluter till en av er och varje gång vi skickar energier i ett försök att vara till tjänst för er. Vi säger att vi leker med elden eftersom vi måste vara mycket noggranna för att inte ge er för mycket eller för lite och göra mer skada än nytta. Det här är den utmaning vi står inför. Vi har en önskan att hjälpa och vi har utmaningen att inte veta exakt vad som kan hjälpa och vad som kan skada. Därför förstår vi vad ni går igenom där på Jorden när ni gör det till ert uppdrag att vara till tjänst, men ibland känns det som om ni faller precis före det målet.

Vi vet också att inte nå målet kan vara exakt vad ni behöver för att kunna växa andligt. Vi växer andligt genom att ständigt utmanas av mänskligheten, och ni växer andligt genom att kontinuerligt utmana er själva att göra bättre, bli bättre och att få en större inverkan på det kollektiv som ni är där för att tjäna. Ni har alla era unika önskningar, och det är bra. Vissa människor är mer intresserade av att hjälpa djurriket. Vissa människor är mer intresserade av att hjälpa Moder Jord och Moder Natur. Vissa människor är mer intresserade av att hjälpa missgynnade barn, och andra föredrar att arbeta med vuxna.

Och ni balanserar varandra med alla dessa olika önskningar. Var och en står inför unika utmaningar när det gäller att tjäna den befolkning ni söker tjäna, och vi tittar på er och lär oss av er, eftersom ni är där i frontlinjen. Vi vill att ni ska förstå att vi arbetar igenom er. Det här handlar om att samarbeta. Det handlar om lagarbete. När ni har samma mål som vi har, skapar det ett kraftfullt energisystem. Ni öppnar er för att ta emot energin, vi levererar den och sedan sprider ni den runtomkring. Vi märker vilken effekt dessa energier har, och vi gör våra omkalibreringar inför nästa leverans.

Det är underbart, vackert och mycket tillfredsställande att samarbeta med er alla där som så gärna vill vara en del av vårt servicearbete, och vi är alltid smickrade och glada över att ni vill arbeta med oss ​​och att ni ser oss som värdefulla medlemmar i laget. Vi söker de massuppvakningar som ni gör, och till skillnad från er vet vi alltid att det utan tvekan kommer fler massuppvakningar. Vi försöker ta bort tvivlet inom er så att ni kan spela er roll utan att tappa farten.

Vi har sett er få mer förtroende för er själva och för mänskligheten varje dag som ni håller fast vid ert uppdrag, ert syfte, och vi är mycket nöjda med de resultat vi får genom att arbeta med var och en av er, och vi vill att ni vet att vi börjar spela vår roll, precis som ni blir bättre på att spela er. Vi vill också att ni ska veta att det alltid kommer mer.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...