Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 juni, 2024

 

Du kan inte bryta denna universums lag ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är The Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att få besöka dig igen, och vi vill att du ska veta att vi alltid besöker dig. Och så, vad vi menar är att besöka dig genom just den här kanalen. Vi kan nå vem som helst av er när som helst, och det är er öppenhet mot oss som gör det möjligt. Ni öppnar er själva för att få kontakt med vad det än är ni fokuserar på i varje givet ögonblick. Och så, om du inte vill ansluta till, eller vibrera i harmoni med, en viss person, regering, grupp eller organisation, ta bort ditt fokus från det och rikta din uppmärksamhet på vad det är du skulle vilja ha kontakt med , vad det är du skulle vilja bli.

Du håller på att bli det du fokuserar på, och det är en av lagarna i detta universum som vi alla delar tillsammans. Vi är här för att hjälpa dig att navigera genom dina liv genom att hjälpa dig att förstå dessa sanningar på praktiska sätt. Du kanske känner att du behöver bli mer informerad så att du kan veta vart du ska skicka kärleken, helandet och för vem du ska be. Men tänk på att det du behöver informeras om kommer att ta sig till dig.

Det finns ingen brist på information där ute, och du kan välja vad du lägger din uppmärksamhet på i varje givet ögonblick. Det är en av de många användningarna av din fria vilja. Använd din fria vilja och bestämma vad du vill fokusera på och bli mer av. Se inte att någonting har blivit påträngt er, utan erkänn istället att ni tar emot vad det är som ni har fokuserat på i er verklighet, och bemyndiga er själva genom att påminna er själva om att ni kan ändra er fokuspunkt när som helst.

Använd den kraften, den förmågan som du har, och du kommer att se resultaten direkt i hur du känner och så småningom i det som kommer i din väg. Kom ihåg att du har lite tidsfördröjning där på jorden, så du kanske inte ser resultat i din fysiska verklighet direkt, men de kommer. Vad du alltid kan göra är att känna för resonansen, lättnaden, expansionen och glädjen som kommer till dig när du fokuserar på något som är högre vibrationellt och när du fokuserar på något som du vill uppleva mer av.

Du kommer att få de resultat du vill av att göra detta, och det är inte bara vår garanti. Detta är universell lag, och det måste vara så. Ta bort din uppmärksamhet från när, var och hur av det hela, och njut av processen att uppleva dig själv bli det du fokuserar på, och du kommer att njuta av resan. Det här är något annat du är menad att göra. Det är meningen att du ska njuta av resan, och vi är här för att hjälpa dig. Vi lovar er att vi kommer att fortsätta göra det, eftersom detta är en evig resa som vi alla är på tillsammans.

Vi är The Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *