Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 oktober, 2023

 

Hur man gör stora framsteg ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt praktiska i vår inställning till vår egen andlighet. Vi tittar på vad som fungerar för oss och vad som inte gör det, och vi gör förändringar baserat på vad vi känner om en viss praktik eller en speciell fokuspunkt. Vår andliga utveckling är knuten till din; det är faktiskt väldigt likt. Vi växer och utökar vårt medvetande för att komma närmare Källan, och det är målet för alla varelser, oavsett om de vet det eller inte. Olika människor väljer olika vägar, men i slutändan är vi alla på väg åt samma plats, samma riktning.

Vi inbjuder dig att titta på din inställning till din andlighet och om du känner att ditt medvetande växer och expanderar och för dig närmare den där Källenergivibrationen som du söker, och vi alla söker. Du måste kunna känna in i de olika tillvägagångssätt som du tar till din andlighet för att märka när en sak fungerar och en annan inte. Det är så din känslighet tjänar dig, och det är därför att känna dina känslor alltid är en bra idé för dig. Vi råder dig att vara mer uppmärksam på dig själv under hela dagen. Lägg märke till dina tankar, dina ord, dina handlingar. Vad är vanligt med dig och ditt liv?

Och sedan fråga er själva om det ni gör fungerar för er. Tar det dig faktiskt dit du vill, eller gör du det för att du tror att det är vad du ska göra? Det kommer också att finnas förhållningssätt till andlighet som kommer att hålla dig fast på samma plats, och du behöver veta om dem. Du måste veta att att tänka samma tankar om och om igen håller dig i samma position där dessa tankar kommer till dig. Det betyder att det är dags att göra en förändring; det är dags att ändra din vibration så att du lockar bättre känslor till dig. Och det är också dags att fånga dig själv innan du går ner i en tankebana som du vet inte kommer att må bra och som inte kommer att ta dig någonstans.

Ibland kan förändrade handlingar, även de minsta, göra en enorm skillnad i dina liv och hur du mår. Fråga er själva om ni pressar er för mycket. Blir du väldigt stel när det gäller dina metoder, om de saker du tror att du måste göra på en dag? Och var uppmärksam på hur du känner när du pratar med andra människor. Du kommer alltid att kunna avgöra om det du sa var till hjälp eller inte genom hur du känner. Och kanske tror du att det du säger kommer att vara till hjälp för dig, men sedan känner du oenigheten när du börjar prata om ett ämne, och det är då du måste ta igen dig själv.

Detta är vad andlig tillväxt och evolution handlar om; det handlar om att se på sig själv. Och när du gör det kan du göra stora steg i dina framsteg på mycket kort tid.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *