Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 september 2020

 

Atlantis & Orion Krigen Är Tillbaka

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi kan känna att mänskligheten gör just nu. Det här är inte en lätt tid för er alla att vara där på Jorden. I själva verket är det en mycket utmanande tid, när ni passera olika moment och kommer närmare och närmare till er uppstigning. Ni kommer dit, men ni måste tappa all tyngd som ni har samlat på vägen. Nu är en del av hur ni gör det genom att spela upp gamla scenarier, omständigheter som har format er, som har skapat traumerna som ni bär i er.

Just nu, i er värld, när ni bevittnar människor som går till ytterligheter, känner sig väldigt polariserade mot en annan sida, återupplever ni Atlantis och ni återupplever Orion krigen. Ni hade där på er planet ett mycket polariserat samhälle trots att Atlanterna var så avancerade andligt och teknologiskt. Ni har det på jorden just nu mycket avancerad teknik och många högutvecklade människor, och ni har lite av allt däremellan. Och vad vi menar med det är att ni har alla sorters olika upplevelser. Ni är mycket mer mångsidiga som ett globalt samhälle än ni var i Atlantis.

Den mångfalden förbinder er till alla möjliga andra stjärnsystem, där ute i galaxen. Nu var vi Arkturier inte inblandade i Orion-krigen, men det fanns flera stjärnsystem som var, och de har alla energi och DNA inom den mänskliga befolkningen där. Ni spelar i mycket mindre utsträckning upp den typ av samhälle som fanns i Orion-systemet och som ledde till Orion-krig. Så vad ska ni kunna göra åt allt detta? Först och främst måste ni märka när ni provoceras. Om något eller någon triggar er, måste ni göra mer än att bara gå till ett möte eller skriva ett inlägg på sociala medier. Ni måste göra mer än att bara rösta eller samla in pengar för att bli medveten om något.

Ni måste hantera ert trauma. Ni måste möta era känslor. Och vi vet att vi har sagt detta tidigare, men vi kommer att säga det igen. Många av de förutsägelser som ni ser på Internet just nu handlar om vad som redan har hänt. Människor kan inte se skillnaden mellan det förflutna och framtiden i sina visioner. De tror att de ser den framtiden som ni alla är på väg mot, när de faktiskt bara ser en version av det förflutna. Och det är den version av det förflutna som de och andra som dem behöver uppleva igen.

Så låt er triggas, men gå sedan bortom den första reaktionen och bearbeta dessa känslor. Gå och känn vad ni behöver känna. Gå till kärnan i saken så att ni kan skapa en bättre verklighet, en bättre framtid, en bättre version av detta samhälle som verkar så polariserat och förtryckt. Men i verkligheten är vad ni lever ingenting i jämförelse med vad ni redan har levt, vad ni redan har upplevt och vad ni har kommit till jorden för att lösa, för att rensa en gång för alla, så att ni kan släppa tyngden av ert trauma och stiga upp, bli ert hela, hela Jag, ert Högre Jag. Det är vad ni gör där på jorden, och det är vad den här tiden för mänskligheten handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...