Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, den 18 december 2019

Det Arkturiska Rådet den 18 december 2019

 

Ladda ner nya idéer, koncept och mer

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kopplade till medvetenhetsströmmen som ni alla tankar från, stund-för-stund. Detta är ett av de sätten ni kan börja förstå hur det bokstavligen inte finns någon åtskillnad mellan oss, precis som det bokstavligen inte finns någon åtskillnad mellan någon av er. Denna medvetenhetsström är en som vi kan använda eftersom vi kan flytta vårt medvetande på ett sådant sätt att bli medvetna om vad som händer i den fjärde dimensionen. Och vad ni har tankat på som människor är att upplysa er. Det ni har tankat på påverkar era tankar.

Er förmåga att gå utöver de typiska mänskliga tankemönstren är något som vi är mycket intresserade av. Och så kan vi plantera nya idéer i denna medvetenhetsström, men vi kan inte höja er vibration tillräckligt för att uppleva dessa koncept. Det är ert jobb. Ert jobb är att se er omkring och se alla problem i era liv och i världen och säga till er själva att ni kommer att höja er vibration trots allt det ni ser. Detta är utmaningen för er och det är vägen för er att få de högre frekvensbegreppen, idéer och nedladdningar. Vi planterar dem i den medvetenhetsström som ni får tillgång till och så får också många andra varelser här i de högre världarna.

Vi försöker alla att hjälpa er på alla sätt som vi kan, men i slutet av dagen måste ni ha en högre vibration för att få. Det betyder att ni måste ge upp kampen, ni måste sluta försöka så hårt och ni måste sluta tänka på er själva som ensamma. Ni gör inte allt på egen hand. Ni upplever saker som om ni är ensamma, men hjälpen finns och den tas emot av dem som är villiga att släppa tanken på att de måste göra allt och bära världens tyngd på sina axlar.

När ni kan vila och koppla av tillräckligt länge för att ta emot, kan ni hjälpa mänskligheten ur en hel del besvärliga situationer som ni befinner er i, lokalt och globalt. Och naturligtvis kan ni också komma ur era personliga problem genom att komma ihåg att hjälpen är där och det är egentligen bara några djupa medvetna andetag bort.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...