Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 april 2019

LJUSET NI SKINER DET ARKTURISKA RÅDET AV 9D

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta med er alla.

Vi är mycket glada att kunna meddela att ni gör de framsteg som vi hade hoppats att ni skulle göra, genom de senaste energierna som kommit in och som träffat några av er väldigt hårt. Det går aldrig att säga med säkerhet, hur ni kommer att hantera energierna när de kommer in. Det går bara att hoppas på, att vi och de andra varelserna som skickar er energi, har gjort de rätta kalibreringarna. Vi är väldigt glada att se, att så många av er börjar se er som de lysande och kärleksfulla varelser ni verkligen är.

Och när vi säger det vill vi också lägga till, att vi märker när någon är i sitt ego och när ni inte är det, och det vi märker är att de allra flesta av er som är vakna, har absolut inget ego involverat när ni skiner ert ljus. Ni har strålat ert ljus för resten av mänskligheten sedan ni vaknade under denna livstid, och nu börjar ni öka på mängden av ljus, som ni tillåter flöda igenom er, utan att tveka och utan rädsla.

Ni förstår, tidigare när många av er vaknade, fanns det en period då ni dolde ert ljus från resten av världen, av rädsla för att ni skulle bli utfrysta eller något ännu värre, men dessa rädslor har helt och hållet bearbetats och rensats på grund av det arbete ni gör med er själva. Vi kan inte processa känslorna åt er. Vi kan inte rensa bort någonting ur er. Det är ert jobb. Vi ger er uppgraderingar, aktiveringar och nedladdningar som uppmuntrar er till det. När ni en gång rensat det ni behöver rensa, så har ni tillgång till det som vi har deponerat i era fält, men naturligtvis, så är inte vi de enda som gör det.

Så ni har många anledningar till att befinna er på toppen av hela spelet för rensning och processande. Och det är vad vi ser hända, och som resultat har ni tillgång till nedladdningar, aktiveringar och allt annat som vi skickar till er, för ni har strålat ert ljus utan den egoistiska känslan av att vara bättre än någon annan. Och det är därför ni inte attraherar den negativa uppmärksamheten. Ni har lärt er genom rensningen vad ni behöver göra under denna livstid, för att vara ledare, healare, guider och de vägvisare ni är, utan att hamna i problem längs vägen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

Översättning: Maggan

 

Du gillar kanske också...