Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 april, 2020

Känn In Arkturianer, Ärkeänglar & Uppstigna Mästare ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ha kontakt med alla er.

Vi är mycket glada över att vara här med er och att göra oss tillgängliga för er när ni är i en tid av behov. Vi erbjuder oss själva inte bara som guider och lärare, men också som tröst. Vi samarbetar med så många andra högre dimensionella varelser för att ge er det ”komma vidare” som ni behöver för att gå igenom de utmaningar som ni står inför i era liv som individer, och naturligtvis som ett kollektiv. Vi vet att de flesta av er skulle älska att höra från oss själva direkt, eller för oss att ta någon form så att ni kunde se oss och uppleva oss visuellt på ett obestridligt sätt. Vi vet att detta också gäller för era guider, ärkeänglarna, de uppstigna mästarna och så många andra högfrekventa varelser av kärlek och ljus.
Men för nu, vad vi vill inbjuda er att göra närsom vi överför vår energi genom denna kanal och direkt till alla er som tar emot vår kärlek, vår tröstande närvaro, vår medkänsla och vår helande energi, de är alla tillgängliga för er just nu när ni sträcker er medvetenhet om självet bortom era fysiska kroppar. Flytta medvetandet bortom er hud och känn in vår varma omfamning. Känn in ärkeänglarnas vingar som sveper runt er och känn in medkänslan hos de uppstigna mästarna som flödar genom er från topp till tå.

Vi är alla här för er i tider av behov. Vi är här för att vi är tjänande, för att vi är de högre dimensionella aspekterna av alla er. Vi kommer aldrig att överge er. Vi kommer alltid att vara tillgängliga för att ge er en icke-fysisk kram, och allt ni behöver göra är att sakta ner, klarna ert tänkande, och känna in närvaron av all kärlek, ljus och energi som ni har kallat på när ni möter era rädslor, när ni bearbetar era trauman, och när ni lever era liv.

Ni är så kära för oss, och vi vill visa er att era böner och era önskningar besvaras, men ni måste göra mer än att bara titta med ögonen och lyssna med öronen. Ni måste ta er tid att stanna upp och känna in vår kärlek och kärleken från så många andra som förstärker vad de har skickat så väldigt länge till mänskligheten. Nu är det dags att öppna upp och ta in.

Det har aldrig funnits bättre tider att göra det, och som ni gör detta, ni visar andra vägen. ni visar andra hur det görs, hur de känner vad de vill känna, och hur de får vad de absolut förtjänar, oavsett vilka de är, oavsett om de är vakna eller sover. Vi dömer inte, och vi diskriminerar inte. Vi älskar er alla, och vi välkomnar er att känna det nu, hur det sipprar in genom porerna i er hud och hela vägen till centrum av era hjärtan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och med glädje har vi kontaktat er.”

Översättning: Mats

 

The Arcturian Council via Daniel Scranton, April 30th, 2020

You may also like...