Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 november 2020

 

Det Sista Steget På Er Uppstigningsresa

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lyssnar på mänskligheten och vi är mycket glada över vad vi hör från er. Fler och fler människor förstår att det är de som är medhjälpare och igångsättare, men det är ni som måste göra hela jobbet. Arbetet behöver inte vara svårt, men ibland kan det vara smärtsamt. De tider som ni lider här på jorden bör hjälpa er att uppskatta de goda tiderna mer.

Det var därför ni började er inkarnations cykel på Jorden. Ni är där genom val, och vi vet att vissa människor inte tror det. Det är därför vi fortsätter att säga det; ni är där genom val. Och ni väljer att vara där eftersom jorden tillåter er att ha vissa upplevelser som är unika för er planet och för den tredje och fjärde dimensionen. Det finns en känsla av att ni bara kan ha upplevt smärta och lidande, och den känslan är lättnad. Upplevelsen är ett släppande, och känslan är en lättnad. Och sedan från allt detta är det mer sannolikt att ni känner medkänsla för andra eftersom ni vet hur det är att känna smärta och att lida.

Medkänsla för er samman och att komma tillsammans är det sista steget på mänsklighetens resa till uppstigning. Och nu är det dags att fokusera på hur ni kan komma tillsammans mer, trots era skillnader. Och om ni är en av dem som ber oss, och andra som oss, om möjligheter att uppleva mer enhet, så är ni en av de ledare som vi pratar om. Mänskligheten behöver ledare som handlar om att föra samman människor, och var och en av er som får denna överföring är en av dessa människor. Ni behöver inte ha miljontals eller till och med miljarder människor som följer er för att vara ledare. Ni bidrar till det kollektiva medvetandet oavsett vad ni gör eller om någon vet vem ni är.

När ni ber om vårt stöd för att sammanföra mänskligheten får ni mer än bara vårt stöd. Ni får allt stöd från alla varelser och alla kollektiv som försöker vara en del av förenandet av det mänskliga kollektivet. Men även de som bara känner medlidande med någon annan som lider gör sin del. Naturligtvis finns det människor som aldrig har hört talas om oss eller inte tror på utomjordiska eller högre dimensioner, och de gör fortfarande sin del genom att känna medkänsla för sina medmänniskor. När vi ser det vet vi att ni kommer närmare och närmare till att vara redo att stiga upp.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...