Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari 2019

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 januari 2019

 

HJÄLP DE EJ UPPVAKNADE ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har förmåga att känna även den minsta möjliga expansion och tillväxt inom mänskliga kollektivet, och vi är glada att kunna rapportera att vi ser en mycket stor grupp människor som har kunnat ta sin tillväxt och expansion till nya höjder. Nu, även om det är de som vaknar som gör majoriteten av utvecklingen där på planeten Jorden, så har ni fortfarande den önskade effekten på resten av det mänskliga kollektivet.

Ni ser, även om ni bor i ert eget hem och arbetar med er själva, hjälper ni till att skapa en atmosfär inom det mänskliga kollektiva medvetandet. Och den atmosfären kommer att uppmuntra de andra att komma med på resan. Många av er tror fortfarande att ni måste nå de ej uppvaknande genom direktkontakt, eller genom att skriva en bok eller göra en serie videor. Men de är mer benägna att bli påverkade av de framsteg som ni gör inom er själva.

Många av dem skulle känna motstånd mot er om ni pratade med dem om något av de mycket avlägsna saker som ni tror på, och ändå kan er tro vara väldigt annorlunda än någon annans. Och ni kan fortfarande få en positiv inverkan på den personen. Ni har alltid en positiv inverkan på varje annan människa när ni upplever er egen tillväxt och expansion, er egen evolution av medvetandet.

Ni tippar vågorna mer och mer varje dag, och ni gör det svårare för dem som spelar i mörkret under täckmantel. Och i själva verket bjuder ni in dem att uppleva det ljus som alltid funnits inom dem, och en dag kommer ni till och med att erkännas för att göra just det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

Love these quotes? Make a donation here

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...