Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 juni 2022

 

Not Everyone Will Receive This, But You Can ∞The 9D Arcturian Council

Alla Kommer Inte Att Få Det Här, Men Du Kan ∞Det 9D Arkturiska Rådet, Kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi erbjuder er en unik energetisk överföring för att följa med i alla ord som sägs i denna kanaliserade överföring. Vi vet att några av er kan känna energierna, och vi vet att en del av er bara bryr er om orden och vad de förmedlar. Vi vill uppmuntra dig att fokusera mer på att känna vad det än är som du har din uppmärksamhet på, snarare än att bara fråga ditt sinne om det verkar sant, eller verkligt, för dig. Om du bara uppmärksammar något baserat på om det är intressant eller inte, kan du finna att du fokuserar i många olika riktningar, av vilka alla inte skulle tjäna dig i slutändan.

Så vi inbjuder dig att uppmärksamma överföringen av energi som sker just nu, och vi inbjuder dig också att göra detsamma när du fokuserar på någonting, oavsett om det har att göra med din andliga resa eller inte. Allt är energi som vibrerar, och som inkluderar alla människor, alla läror, alla perspektiv, all visdom, alla tankar. Allt är energi som vibrerar, och det vibrerar med en viss frekvens. Den frekvensen är en som antingen tjänar dig att matcha, eller så gör den det inte. Så var uppmärksam på hur du mår när du fokuserar på något, oavsett vad det är, för den känslan säger dig allt du behöver veta.

’Vill eller behöver jag mer av det här?’ Det är frågan. ”Gillar jag hur jag känner när jag fokuserar på det här?” Fråga er själva det oftare. Fall inte för sinnets fälla som säger: ’Detta verkar logiskt för mig. Detta verkar som om det kan vara sant. Det här är intressant, så jag kommer att fortsätta att ge det min uppmärksamhet.’ Samtidigt ignorerar de flesta människor allt som de får av sin känslomässiga reaktion på det de uppmärksammar, och det är inte en särskilt bra idé. Du blir det du fokuserar på. Se till att du fokuserar på det du vill bli. Fokusera på det du vill ha mer av, och fokusera aldrig på det du vill utrota.

För det första finns det inget sådant. Det finns inget sätt att utrota någonting eftersom allt detta finns inom Källan, och Källan går ingenstans, inte heller något som finns inom Källan. Du kan lika gärna vänja dig vid allt just nu precis som det är, för det kommer alltid att finnas. Måste du stöta på det runt varje hörn? Nej. Om du skulle vilja stöta på det runt varje hörn, fortsätt att ge det din uppmärksamhet. Fortsätt att fokusera på det du vill se mer av och uppleva mer av. Det är det enda sättet att leva ett medvetet och avsiktligt liv som skapare där på Jorden. Och det är vad ni är; ni skapar alla hela tiden, vare sig ni inser det eller inte. Så du kan lika gärna göra det medvetet.

Nu återvänder till oss. Vad vi erbjuder dig energetiskt är vad vi vet att du behöver, men inte alla kan ta emot det, och inte alla vill ta emot det. Men du är mycket mer benägen att ta emot det om du vet att det finns där, och om du ställer in dig på vad det är vi skickar, och du känner efter hur dessa energier känns i din kropp, är vi ganska säkra på att du kommer att vilja ha mer. Vi försöker tjäna, och vi försöker hjälpa, och vi hör alla era böner.

Vi hör alla era önskemål. Så vi vet vad ni vill ha, och vi känner till vad ni behöver, och vi sätter ihop något här uppe i den nionde dimensionen, och sedan överför vi det. Och ibland använder vi kanalen här för att sända det, och ibland sänder vi det direkt till er. Hur som helst, det finns där för dig om du vill ha det, och vi kommer aldrig att sluta leverera, för så länge ni stiger upp och vi stiger upp, kommer det att finnas mer för er att ta emot från oss, och vi gillar den relationen vi har med er. Vi gillar den väldigt mycket.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...