Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet, 11 augusti 2019

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är oerhört glada över att vara en del av denna resa med er, ni som är så starkt förankrade i ert fyrdimensionella sätt att vara. Vi vill väldigt gärna dra er upp till femte dimensionen, men vi förstår ändå värdet i att ni erfar den långsamma, uppåtgående förflyttningen. Därför är vi angelägna om att försiktigt knuffa och uppmuntra er att komma till er version av den femte dimensionen.

Vi hejar på er för ni har exakt vad som krävs för att göra den här resan. Ni är underbara varelser av kärlek och ljus, och ni är här för att uppleva er själva som sådana, även om det finns gott om mörker och hat runt omkring er. Det är, och har varit, en utmaning för er att förbli fokuserade på det som finns inom er och på det som är helt och gott, och det är det som alltid kommer att kännas bäst för er. Ni kommer aldrig att känna att ni i slutändan vill slå ner fienden, de som arbetar i mörkret.

Ni kommer alltid att utvecklas och höja er, och när ni inser att det som finns där ute också har funnits inom er. När ni kommer till den insikten om livet, öppnar ni upp för så mycket mer. Ni behöver inte begränsa er själva eller era upplevelser eftersom ni inte bygger en bubbla omkring er, och ni är inte ute efter att sänka er vibration i ett försök att få någon typ av rättvisa. Vi är varelser som utvecklades och höjde vår vibration i ett stjärnsystem där de flesta människorna lever som era tibetanska munkar. Så vi vet hur fördelaktigt det är att gå till det inre, att känna och att expandera.

I vårt stjärnsystem mötte vi aldrig mörkret på samma sätt som ni har, eller på samma sätt som invånarna i Orions stjärnsystem har gjort, men vi är ett exempel för er alla som vill komma och träffa oss på en plats av villkorslös kärlek, medkänsla och förlåtelse. Det är vägen till uppstigning, till den femte dimensionen, och ni är de som gör det hårda arbetet och det tunga lyftet.

Vi får vara hejarklacken, och vi vet att ni ibland vill hötta med knytnäven mot oss och tala om för oss hur orättvist det är, och vi kan acceptera det. Vi kommer inte att byta plats med er, inte just nu, men lita på oss när vi säger att nästa gång kommer ni att vara hejarklacken och vi kommer att vara de som är i de lägre dimensionerna och kämpar med alla de svårigheter som följer med en fysisk existens. Vi vet att det kanske inte är någon större tröst för er just nu, men vi hoppas att det hjälper.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...