Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 juni 2022

 

Gör detta för att få allt ni vill & behöver

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska säkra på att ni erbjuds allt ni behöver just nu, och vi vet detta eftersom vi är en av grupperna som erbjuder er det ni behöver. Vi vet också att inte alla är öppna för att ta emot det de behöver, och de flesta är inte öppna för att få det de vill ha. En av de bästa sakerna ni kan göra för era medmänniskor är att öppna upp och ta emot det ni har som kommer till er. Ni är inte bara föredömen för andra och skapar exempel som andra också kan använda. Utan när någon kommer till er och säger, ’Hur kommer det sig att ert liv är så stort?’ kan ni berätta för dem att ni medvetet tar emot allt som ges till er från det icke-fysiska.

Och sedan kommer de att fråga er hur ni gör, och ni kan förklara det för dem. Ni kan förklara att ni insåg att det finns en viss meningslöshet i påtvingat agerande och i kamp, ​​och ni kan låta dem veta att ni tog ett beslut att överlämna, att släppa taget, att slappna av och att öppna upp, och att när ni tog det beslutet förändrades allt till det bättre. Om ni vill bli helade, öppna upp för de helande energierna som redan flödar till er. Om ni vill ha mer överflöd, öppna upp för flödet av överflöd som alltid kommer till er. Om ni vill ha mer frid, öppna upp för den frid som finns runt omkring er och inom er när ni letar efter den. Öppna upp för kärleken till Källan, och låt kärleken till Källan flöda till er och genom er, och se hur er värld förvandlas av dessa enkla icke-handlingar.

Det tar dock lite att släppa taget, och det är det enda förbehållet. Ni måste släppa spänning, tvivel, misstro, ångest, motstånd, förbittring och allt annat. Ni måste släppa det; ni måste inse att det inte tjänar er. Ni kanske också har nytta av att observera en mästare; tänk inte bara på vad mästaren gör och säger. Men känn också efter vad mästaren utstrålar. Känn in i deras vibrationer. Lägg märke till att det inte finns några spänningar i deras axlar, i nacken, i käken, i pannan. De har befriat sig från allt detta eftersom de vet att de är eviga, oändliga ljusvarelser och att detta bara är ett stopp på en magisk mysterietur.

Ni är också på den rundresan, och ni måste släppa tanken att ni är där för att bevisa er själva för andra och för Gud. Allt ni behöver göra är att omfamna vem ni verkligen är, och då kommer det som görs från en inspirerad plats. Det kommer från en djup önskan som finns inom er att utforska. Det kommer av intresse. Det kommer av entusiasm. Det kommer inte av att vilja kompensera för en känsla av brist inom jaget. Ni försöker inte fylla ett hål genom att vidta de åtgärder ni vidtar. Era handlingar kan komma från ett överflöde av energi som ni öppnade er för när ni gav upp kampen, spänningen och så vidare, och ni låter er känna flödet som kommer till er hela tiden.

Det är vad kanalisering är. Kanalisering är möjlig när personen har öppnat upp för energierna som finns runt omkring dem. När en person vill vara i flödet och känna något annorlunda, kommer de så småningom att göra det. Och ni kan också. Vi vet att ni kan ta emot allt som kommer till er, och vi vet att ni gör det bäst när ni är mer avslappnade eller när ni sover. Sömn är så bra för er på så många sätt. Ni släpper taget tillräckligt mycket om görandet och tänkandet för att tillåta sömn att inträffa, och ni släpper in så mycket på natten medan ni sover.

Ni slutar heller aldrig att ha upplevelser och utforska medvetandet, och många av er är medvetna om att ni gör det på det astrala planet. Ställ in era avsikter för vad ni vill ta emot medan ni sover, och låt er sedan förvånas över vad som har kommit till er mitt i natten. Ni kan vakna upp till ett helt nytt liv och ett helt nytt ni, och allt ni behöver göra är att släppa taget.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...