Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 mars 2022

 

Energierna för april 2022

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna berätta om energierna i april 2022. Energierna som nu kommer in för att stödja er i er april månad kommer att handla om att rensa bort rotchakratrauman och frågor kring överlevnad en gång för alla. Ni har tillsammans tagit itu med rotchakraproblem när ni stod inför en pandemi, följt av ett krig med människor som tror på möjligheten av ett nytt världskrig. Och så, ni fick många av era kollektiva rotchakraproblem som kom upp för er, och självklart har ni också tagit itu med era personliga rotchakraproblem. Ni har alla rensat bort det ni inte kunde klara av under andra liv, eller tidigare i denna livstid, genom de globala händelser som ni har ställts inför, och nu kommer aprils energier in för att slutföra den processen att rensa för er.

Vissa av er kanske undrar vad rotchakraproblem egentligen handlar om. Dessa problem skapas av trauma som relaterar till er överlevnad och era nära och käras överlevnad. Det betyder att hälsa och dödlighet är relaterade till rotchakrat, liksom ekonomiskt överflöd och brist. Frågor som har att göra med ert hem och er säkerhet är alla relaterade till era rotchakran. Ni kan föreställa er hur mycket trauma som kan lagras angående alla dessa problem. Och ni kan också inse hur utmanande det är att rensa problem och trauman när de hanterar så enorma aspekter av att leva där på planeten Jorden i en fysisk kropp.

Nu kommer hjälpen som kommer att stödja er i frigörandet av det ni fortfarande har hållit fast vid, men ni kan fortfarande ha upplevelser som är svåra för er att möta och att känna in på vägen till denna röjning. Vet bara att den här processen som ni befinner er i just nu är värt det. Det är värt att gå igenom vad ni går igenom och vad ni kommer att gå igenom för att komma till andra sidan.

När ni väl är klar med trauman och problem som har suttit i era rotchakran, kommer ni att kunna leva ett liv i frihet, glädje, kreativitet, frid, kärlek och harmoni. Ni kommer att känna er eviga och odödliga för det är vad ni är, och det är dags för er att veta det upplevelsemässigt. Det betyder att ni kanske visste att ni var odödliga och eviga intellektuellt, men ni hade inte riktigt kunnat ta in vad det betyder och hur det känns.

Ni kommer snart nog att känna er själva som Källenergi i fysiska kroppar, och dessa aprilenergier ger er en av de sista knuffarna att komma dit, att komma till den kunskapen och den känslan. Och slutligen, när ni kan uppleva det som er sanning från ögonblick till ögonblick, försvinner allt annat och ingen tro som är av en lägre vibration kan röra er. Så känn jättebra för vad som kommer till er alla och vet att den stora majoriteten av detta rensningsarbete redan är gjort och ni är väldigt nära slutet. Energierna finns bara där för att se till att ni slutför rensningen av era rotchakratrauman.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...