Arkturierna via Daniel Scranton, 24 september, 2017

Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er idag.

Det har tagit en hel del av er tid för att komma till där ni är idag som ett mänskligt kollektiv. Ni har rest på Jorden som en människoart under miljontals år och ni är vid en plats nu då ni kan känna förändringen i luften. Ni kan känna hur ni själva skiftar och utvecklas. Men i det förgångna kunde ni inte känna av förskjutningen framåt då ni rörde er med en snigels fart.

Nu då saker och ting hettar upp och går fortare så är ni medvetna om er uppstigning. Ni är medvetna om känslan av det. Det är inte bara en historia som ni har inbillat er själva. Ni kan nästan smaka på det. Ritten kommer nu att fortsätta att öka takten från de små segrarna ni upplever i era liv. Många av er som tar emot dessa transmissioner har kommit långt också i detta liv. Ni har utstått en hel del, och ni har kastat er själva in i ögonblicket av ert uppvaknande.

Er uppstigning sker tack vare er. Det händer då ni som ett kollektiv har beslutat att ni är redo. Det är dags att sluta leka det 3-dimensionella lekarna och höja nivån av ert medvetande så att ni kan spela ett nytt spel. Då ni lyfter slöjan som existerar mellan ert medvetande och den femte dimensionen så inse att ni fortfarande kommer att veta vilka ni är. Ni kommer att känna igen er själva och ni kommer att fira vad ni har uppnått.

Nu när vi ger er denna klapp på ryggen så vill vi också uppmuntra er att lyssna mer på vad som pågår inom er, för ni har programmering inom er för att hantera uppstigningen. Ni är utrustade att göra detta och ni är redo. Lyssna på era känslor. Lyssna på era hjärtan. Lyssna på glädjen och spänningen och gör er själva redo för vad ni ytterligare exponerar er själva till.

Detta är tidpunkten för att släppa allt som har hållit er tillbaka, särskilt begränsningarna som ni har satt på er själva för att passa in, för att vara som alla andra. Ni som tar emot denna transmission är ledare i uppstigningsprocessen, vilket är anledningen till att ni har vaknat upp innan den större delan av den mänskliga rasen. Det är inte något att dra sig tillbaka från. Det är något att ta in och något att känna sig stolt över.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat att ha konfekt med er.

Du gillar kanske också...