Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 december 2020

 

Vad De som Verkligen är Vakna har att Erbjuda

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi tittar inom oss själva för att hitta mer av den känslan av enhet som är tillgänglig för oss, och anledningen till att den är tillgänglig för oss är att aspekten av oss som är ni har fått tillgång till mer av ert enhetsmedvetande under hela detta år. Vi vet att enhetsmedvetenhet inte får nyhetsrubrikerna. Det är inte en mycket spännande historia att rapportera om personen som bor någonstans i världen, sitter ensam i mörkret och uppnår det tillstånd av enhet som är det som enhetsmedvetenhet handlar om.

Och när någon verkligen upplever det måste ni ta dem på deras ord. När någon upplever det genomgående och börjar hålla det medvetandet och utstråla den energin, då börjar de få andras uppmärksamhet. Andra kan känna i sitt energifält att de har uppnått detta enhetsmedvetande många gånger, och de kanske till och med befinner sig i det just med ögonen öppna.

Den freden, den klarheten, den känslan av ovillkorlig kärlek till alla börjar attrahera en folkskara, men den skaran kommer att vara unik eftersom de kommer att kunna känna den. Om ni har turen att vara en av de individer som har kunnat uppnå enhetsmedvetenhet under de senaste månaderna, kan ni förvänta er att vinna popularitet. Även om det inte finns några skyltar om det, och det inte finns någon form av reklam alls som främjar det, är enhetsmedvetenhet något som människor önskar. De flesta vet bara inte att det är vad de önskar.

Om ni tänker på ackumuleringen av saker och vad det egentligen är kan ni se att människor verkligen försöker bli ett med allt. De vet bara inte att det är vad de gör. De vet inte att de försöker känna mer enhet genom att få fler följare på Instagram, men om ni tänker på det är det vad ni verkligen vill. De flesta människor går bara på en annan väg eller den långa väg, för vissa som har allt de någonsin kan vilja, så mycket berömmelse och så mycket förmögenhet, kommer sedan att inse att det finns en tomhet i allt det där och ensamheten inom all den berömmelsen.

Om ni lärde er i ung ålder att enhetsmedvetenhet inte bara var möjlig, utan att det var önskvärt, tänk på den värld ni skulle leva i idag. Så världen behöver fler exempel på att mästare utstrålar detta medvetande just nu, och det är vad de av er som verkligen är vakna har att erbjuda. Hitta det inom er själva, utstråla det, sänd ut det och förklara sedan för andra hur ni gjorde det och se världen utanför er förvandlas.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

You may also like...