Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 augusti, 2018

Kraften i att inte göra någonting

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi börjar förstå människornas motiv till att göra saker. Vi har noterat att ni tror väldigt starkt på ”görandet” och många av aktiviteterna som ni gör, görs i ett nästan zombieliknande tillstånd. Vi ser hur ni är igång nästan hela tiden, men utan att riktigt engagera er i det ni gör.

Så, de flesta aktiviteter som ni gör, är till för att få er att känna er bättre. Ni gör saker, inte för att ni absolut känner att ni måste, inte för att ni är inspirerade och ni kan inte heller hålla er tillbaka, utan snarare så gör ni saker för att ni tycker de är nödvändiga.

Vi vill att ni ska göra mindre. Vi uppmuntrar er istället till att se hur länge ni kan ”göra ingenting”, eftersom genom att göra ingenting, så är det troligare att ni blir medvetna om vad ni känner. Och när ni blir medvetna om vad ni känner, så kan ni göra något åt det. Ni kan höga er vibraton.

Det finns, förstås, en möjlighet att det för några av er, när ni ”gör ingenting”, leder till en inspirerad handling. Ni kommer att röra er i en speciell riktning, utan att ens tänka på det. Ni kommer att ”flöda in i en handling”, eftersom något inom er kommer att guida er till den speciella handlingen. Vi vill att ni inser att det är på detta sätt ni avser att ”gå in i handling” vid den här tidpunkten av er resa.

Ni avsåg att agera från en plats av glädje eller entusiasm, en plats av iver. Ni behöver inte visa vad ni kan genom era handlingar. Ingen kollar hur mycket ni får gjort, om vi inte pratar om någon som ni jobbar för, eller någon i era liv som ni vill göra gott intryck på. Men, är det verkligen därifrån ni vill att era handlingar ska komma?

Eller, kan ni föreställa er ett liv, där allt som ni gör, görs på grund av att ni känner er inspirerade att röra er i en speciell riktning? Ta er så mycket tid ni kan för att få den inspirationen och så länge ni kan; sitt och gör ingenting och bara se vad som händer.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...