Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 augusti 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 augusti 2017

 

Rikta in dig mot den Bästa Tidslinjen ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 
”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har anslutit oss själva till de bästa möjliga resultaten för mänskligheten, och vi föreslår att ni förenar er med oss för att anpassa er till dessa tidslinjer. Varifrån vi vibrerar är rädsla inte en möjlighet. Det är en del av vårt avlägsna förflutna, som ett svagt minne.

Men för mänskligheten är rädsla inte bara en mycket vanlig upplevelse, det är också ett verktyg. Du får ofta skäl att känna rädsla för individer och grupper som vill kontrollera dig. Bara för att de rädslobaserade sannolikheterna finns för mänskligheten betyder det inte att du måste ge dem någon uppmärksamhet eller energi. Du kan gå med oss i vårt laser-liknande fokus på de sannolikheter som är mest mänskliga.

Vi håller denna kunskap för er. Vi håller ett utrymme för er alla så att ni kan hitta vibrationen av tidslinjen som ni vill vara på och så att ni kan behålla den vibrationen tillräckligt länge för att se att den kommer att förverkligas. Vi är glada att rapportera till er att de tidslinjer som vi är inriktade på, där mänskligheten har ett enkelt och till och med glädjefyllt skifte i medvetandet, får mer uppmärksamhet från de som har vaknat.

Vi ser att antalen ökar för varje dag, antalet individer som är fast beslutna att behålla detta fokus, att inte ge sig till rädsla utan låta sina hjärtan leda sig till den roligast möjliga uppstigningsupplevelsen. Du kan känna dig kraftfull genom denna utvecklingsprocess, eller du kan känna att den ligger utanför din kontroll.

Du kan vara rädd för några av de sannolikheter som du hör om, eller du kan använda dem för att inspirera dig att fokusera med mer säkerhet och mer intensitet på vad du vill uppleva och vad du vill ha för hela mänskligheten. Du kan också känna för vårt stöd för att ta dig till den tidslinjen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av vår förbindelse med er. ”

Listen to the audio here

 

Översättning: Lars-Eric Sidling     www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...