Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 mars 2022

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 21 mars 2022

 

Går från Överlevnadsläge till 5D

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi ger er exakt vad vi vet att ni behöver i varje ögonblick. Det stämmer dock inte alltid överens med vad ni har önskat er av oss. Vi, liksom ert högre jag, och era guider, är mer intresserade av er andliga utveckling än något annat. Och alla medlemmar i ert team förser er med allt ni behöver för att växa och utöka ert medvetande, för att bli mer av den ni är.

En av de mer utmanande uppgifterna som ni har där på Jorden när som helst är att komma till ett läge för acceptans. Överlevnadsinstinkten inom er säger till er att kamp eller flykt är de enda två alternativen, men den del av er som vet att ni är på en uppstigningsresa kommer att be er acceptera. Det är den del av er som kommer att be er att förlåta. Det är den del av er som uppmuntrar villkorslös kärlek, snarare än att vara småaktiga, snarare än att utkräva hämnd. Det är det mycket överlevnads orienterade egots sätt, och ni är där nu för att göra mer än att bara överleva. Ni är där nu för att bli era högre jag.

Ni är där för att stiga upp ert medvetande till ett högre frekvenstillstånd. Det är en storslagen uppgift. Det är dock uppgiften ni anmält er till och det är möjligt. Inte bara är det möjligt, utan vi ser många individer där på Jorden just nu framgångsrikt integrera det de behöver integrera för att bli sitt högre jag. Vi vill att ni ska veta att er uppstigning är på rätt spår och att allt ni upplever från detta ögonblick och framåt på Moder Jord är menat att hjälpa er att komma dit.

Hur ni ska uppleva resan är allt som är obestämt vid det här laget. Anta dessa utmaningar. Acceptera det som är just nu och öppna er för att ta emot allt som ni ges från varelser som vi i de högre världarna, eftersom upplevelsen av att växa genom motgångar är mycket mer tillfredsställande än att ha allt som ni vill hela tiden. Ni kommer, en dag, och när ni gör det kommer ni att leta efter utmaningar. Ni kommer att leta efter möjligheterna att expandera och bli mer av den ni är, och det kommer att bli en glädjefylld dag för alla oss som är involverade i mänsklighetens uppstigningsprocess.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...