Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, den 9 oktober 2019

Det Arkturiska Rådet den 9 oktober 2019

 

VAD ERT HÖGRE JAG ÖNSKAR AV ER – DET 9:E DIMENSIONELLA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har anpassat det sätt vi ser på er för att inkludera hur ni påverkar de omkring er med den grad till vilken ni är vakna. Vi vill se hur de av er som är uppvaknade påverkar de omkring er, både avsiktligt och oavsiktligt. Och så, detta är något vi för närvarande utforskar så att vi bättre kan förstå hur vi kan hjälpa er från den nionde dimensionen. Vi försöker naturligtvis hjälpa alla, men vi ser särskilt till er som är vakna för att ni är de som gör allt grundarbetet. Ni är de som kan sprida energierna som vi överför och ni laddar ner och assimilerar.

Så när vi bevittnar att ni samspelar med era medmänniskor, ser vi att de svarar på er energi mycket mer än de svarar på era övertygelser. Ni har mycket mer effekt på människor än ni inser, oavsett om ni säger något alls. Ni är vandrande sändare med högre frekvensvibrationer. Ni tar nedladdningar som ni får från oss och varelser som vi och ni delar dem med andra. Dessa nedladdningar kan sen vila i ett av era medmänniskors energifält tills den personen är redo för det. Men ni behöver inte predika. Ni behöver inte skriva ett manifest. Ni behöver inte göra en YouTube-video om uppstigning eller hur man ska läka världen. Ni måste bara vara er själva.

Detta är det primära uppdraget ni har som går utöver alla andra uppdrag. Om ni är er själva får ni exakt vad ni behöver, när det gäller omständigheterna i era liv, att stiga upp. Om ni är er själva, kommer ni att vara de perfekta för att hjälpa era medmänniskor att vakna och stiga upp. Det finns inget behov att försöka. Det finns ingen anledning att sätta på en förnäm min eller någon form av fasad om vad det innebär att vara en andlig person i denna tidsålder. Ni måste bara vara ärliga och äkta och människor kommer vilja veta vad er hemlighet är.

Och den vackra delen är att ni inte ens behöver berätta för dem. Ni behöver inte ens vara en bra talare för att dela det ni vet om uppstigning, vad ni vet om att vara vaken. Ni måste bara fortsätta att vara er själva och låta allt annat tas om hand åt er. Låt oss göra alla tunga lyft. Låt oss ta reda på exakt vad de människor ni interagerar med kommer att behöva inom en snar framtid och ni kan alla bara koppla av, vara er själva, känna era känslor och göra ert bästa. Det är allt vi kan begära av er och det är det alla era högre jag också ber er om. Vi hoppas att detta hjälper till att ta bort lite av tyngden från era axlar så att ni kan njuta av dessa år som ni har kvar där i den fjärde dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...