Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juli 2022

 

 

Hur ni kommer till den Nya 5D Jorden

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket uppmuntrade av de tecken som vi ser på förbättringar i er värld. Vi märker hur många av er som släpper lager på lager av förvrängning och illusion och slutligen kommer till kärnan av vem ni är som varelser av magi, varelser av kärlek, varelser av glädje, ljus och skratt. Ni skapar den femte dimensionella Jorden med det som finns inom er.

När ni tar bort ytterligare ett lager av det som inte längre har tjänat er på ganska lång tid, kommer ni till den kärnan, ni kommer till hjärtat, den aspekt av er som är så redo att sätta ihop alla bitar och att ha hela jaget reflekterat tillbaka till er som världen ni lever i. Vi vet att det är lättare att se utanför sig själv och spela skuldspelet. Vi vet att ni har gjort detta, och vi vet att ni blir trötta av att peka finger och hytta med näven.

Vi kan känna att det finns tillräckligt många av er där på Jorden som är villiga att göra det ni vet att ni behöver göra för att skapa och bebo den femte dimensionella Jord upplevelsen. Ni kommer att komma till det existensplanet på grund av er vilja att inse att allt och alla som är utanför er också finns inom er. Och när ni kan sluta fred med alla olika energier som finns där ute och även inom er, då kan ni börja känna igen tecknen på att en ny dag är över er.

Ni är en del av en rörelse, och den rörelsen handlar om att skapa en ny tidsålder, en tidsålder av upplysning, och ni kommer att nå dit genom att fokusera inuti er själva, på det som ni vet är i er kärna, det som är bortom alla illusioner. Vissa människor i er värld hänvisar till illusionen som ”The Matrix”, och vi förstår varför de gör det. Men vi pratar inte om science fiction när vi pratar med er om mekaniken i ert universum. Det finns inga skurkar i er berättelse. Där finns ni som ett Källenergiväsen, som skapar upplevelser för er själva.

Och om ni vill skapa den där vackra, nya, femte dimensionella Jorden, då måste ni gå inåt. Ni hittar ljuset, glädjen, skratten och kärleken, för det är färgerna ni vill måla ert porträtt av den Nya Jorden med. Ni har förmågan att göra detta just nu, och ingen och ingenting kan hålla er tillbaka.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...