Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 augusti 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 augusti 2018

Per Staffan 31 augusti 2018

Att Ta Emot Det Ni Vill Ha ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi ger er exakt vad ni ber oss om, men vi levererar det till er på andra sätt än vad ni förväntar er. När ni till exempel frågar oss, kan ni få svaret på några olika sätt och inte kreditera oss för det. Ni kanske inte förstår att ni faktiskt har fått svaret. Så det är bra för er att hålla era ögon och öron och känslor öppna.

Ni ber oss också om hjälp i era liv, och vi ger er den hjälpen, men det kanske inte ser ut som om den kommer från oss. Och den kommer definitivt inte när ni förväntar er det. Eller för att uttrycka det på ett annat sätt, den kommer inte när ni väntar på den. Det är när ni är avslappnade eller glada som ni är mest öppna att ta emot.

Ni ber också om vår hjälp med skiftet i medvetande, och vi levererar den genom de energetiska överföringarna som kommer genom denna kanal varje gång han talar för oss. Därför kan ni känna för den hjälp som ni får på samma sätt som ni känner in i vibrationerna som kodas in i dessa meddelanden, dessa överföringar.

Vi vill också att ni ska veta att vi hjälper utan att ni behöver fråga, eller begär hjälp från oss. Vi hjälper därför att det är vår natur, och för att vi är knutna till er energetiskt. Vi hjälper för att vi är ni. Vi är framtiden för ert medvetande och vi sträcker oss tillbaka i tid och ner dimensionellt för att hjälpa oss själva. Och när ni så växer och expanderar, så gör vi också det.

De andra sätten på vilka vi hjälper er har att göra med att lägga energi i maten och vattnet som ni tar in i era kroppar. Vi ingjuter den med den niondedimensionella Arkturiska vibrationen, precis som solen ingjuter den med den fjärdedimensionella solsystemsvibrationen, eftersom ni behöver variation. Ni behöver det energetiskt. Ni behöver det filosofiskt, och ni behöver det också fysiskt.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...