Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 december 2021

 

Vi är alla Källenergivarelser | Det 9D Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

Vi Är Alla Källenergivarelser – Det 9D Arkturiska Rådet

 

 

24 DEC 2021

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni alla uppfattar er själva i relation till Källenergin. Vi förstår att de flesta människor, de allra flesta, inte växte upp i ett hushåll där det förklarades för dig att du var en aspekt av Källenergin och att hela Källenergin fanns inom dig. Och eftersom så många människor inte fick det samtalet tidigt i livet, kände de flesta av er sig ensamma, ovärdiga och kände till och med att ni var syndare, som gjorde Gud besviken med era lustfyllda tankar, era lögner och era småstölder.

Nu är ni här som vuxna, och ni har all den programmeringen att lösa upp. Det finns människor inom new age-gemenskapen som fortfarande inte tror att de är Källenergivarelser i köttet, som skapar upplevelser för att expandera det som Källan är. Och sedan finns det många som vet denna sanning intellektuellt, men ändå tror att en viss procent av mänskligheten är ond. Och vi har nyheter för de människorna. Om du är en aspekt av Källan, så är alla andra det också. Folk har kastat runt tanken att en viss procent av mänskligheten inte alls är mänsklig. De är antingen androider, eller illusioner, eller någon annan påhittad historia för att göra det lättare att separera från.

En sak som vi vill att ni alla ska förstå är att Källan handlar om inkludering. Ja, det finns skillnader mellan dig och andra människor, och ja, det orsakar konflikt, men den konflikten resulterar också i expansion av Källan. Och så, det finns inget behov av att avhumanisera någon. Och faktiskt, genom att göra det, avhumaniserar du en aspekt av dig själv.

Lita på oss när vi säger att du i något tidigare liv har gjort några ganska förkastliga saker, och det är vad dessa människor representerar för dig, så att du som en Källenergiväsen kan förlåta. Du kan känna medkänsla, och du kan erbjuda villkorslös kärlek. Du kan vara Källenergi i köttet. Du kan inkludera. Du kan omfamna. Du kan expandera.

Det är syftet med de människor som finns på Jorden och på andra håll som gör så hemska saker mot andra människor, och även mot djur. Och glöm inte planeten. Det finns massor av negativa handlingar utförda av varelser som har känt sig så separata från Källan att de har tillgripit dessa handlingar för att känna något som de annars inte kunde hitta ett sätt att känna.

Och så, var och en av er som tar emot denna överföring skulle tjäna på att sitta tyst, blunda och känna efter Källenergin som den där gnistan av Gudomlighet som finns inom oss alla, oavsett var vi är, oavsett vilken dimension. Vi maskerar oss alla som något annat än Källan så att vi kan känna hur det känns att vända hem igen, för att återvända till kärleken som vi alla föddes ur. Och när du kan gå på Jorden samtidigt som du håller den kunskapen, och tala och agera därefter, då kommer du inte ens bry dig om när uppstigningen kommer att ske, eftersom du redan kommer att leva den bästa av alla världar.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...