Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 februari 2021

 

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

22 februari 2021

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över de framsteg vi känner att ni gör där på Jorden, som ett kollektiv av varelser. Ni har fört er själva så väldigt långt sedan tiden för Lemurien, Atlantis och Egypten, och ni har gjort det med mycket liten inblandning och mycket litet ingripande från utomjordingar. Ni har faktiskt gjort det mycket bra själva där på Jorden, trots det sätt på vilket fysiska utomjordingar på något sätt kan blanda sig i er andliga utveckling.

Den här tiden ni nu lever i är den tid då det är dags för er att kliva fram och visa att ni är redo att vara en del av den galaktiska gemenskapen, vilket ni är en del av. Det är inte dags för utomjordingar att bara landa sina skepp och störa er naturliga utveckling, som de gjorde på tiden för Lemurien, Atlantis, Det Egyptiska Imperiet och vid andra tidpunkter i er historia.

Ni skulle ha klarat er bra på egen hand, därför att, även utan att fysiska utomjordningar kommer och landar sina skepp, så har ni ändå det där utomjordiska DNA:t i er. Vissa av er har mycket mer av det än andra, men alla där på Jorden har lite, och det utomjordiska DNA:t blir aktiverat av olika sorters händelser som inte har något att göra med att ni faktiskt får kontakt öga mot öga. Inte ens UFO-observationer är helt nödvändiga för att ge er aktiveringarna av ert utomjordiska DNA, att leva era liv och få alla de erfarenheter ni får är det bästa sättet för er att få tillgång till det som finns begravt djupt inom var och en av er.

Ni har alla varit högre-dimensionella varelser, och ni kan alla bli så mycket mer än ni kunnat vid någon annan tidpunkt i mänsklighetens historia, och det beror på att alla delar av er utvecklas för att klara av de energier som flödar över er, energier som har mer att göra med er sol och fotonbältet än med varelser och kollektiv som oss och vad vi förmår sända er.

Det var alltid en del av planen att ni alla skulle utvecklas på egen hand, därför att Jorden-experimentet är en del av en mycket större historia, en historia som initierades av Källan. Och ni är de aspekter av Källan som är bäst lämpade att föra mänskligheten till denna högre nivå av medvetande som vi, och andra, hänvisar till som den femte dimensionen. Vi vill att ni ska känna er stolta över vad ni har åstadkommit och kommer att åstadkomma. Och vi vill att ni återigen ska veta att ni har allt ni behöver inom er, det har ni alltid haft.

Ni kommer inte att upprepa det som hände i Lemurien, Atlantis och Egypten. Ni kommer att gå långt bortom vad dessa uråldriga civilisationer var kapabla att åstadkomma, och ni kommer att göra det tack vare det som finns inom er. Vi vet att detta är sant.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...