Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 januari 2021

 

Alla ögon i galaxen är riktade mot de Uppvaknade

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är ganska fascinerade av mänsklighetens förmåga att flytta energi med er uppfinningsrikedom, er kreativitet och med alla de färdigheter som ni utvecklar som artister. Vi ser er ta vad ni får och använda det som lera, forma energierna för att passa era behov och önskningar, och de av er som tar sig tid att arbeta med energierna belönas alltid med mer. Och ni inspirerar andra att arbeta med energi också, även om de inte har någon aning om vad de ska göra med de energier de får.

Det är ni som får uppmärksamhet från fysiska utomjordiska varelser, för de, som vi, letar efter medskapare. De vill spela med de av er som har visat en förmåga att skapa. Och så, vad ni kommer att hitta när ni går framåt nu är att inspiration kommer att komma i ett snabbt och rasande tempo, särskilt till de av er som har visat en vilja att flytta de energier som ni får just nu.

Kom ihåg att ni inte är där för att uppfinna hjulet på nytt. Kom ihåg att ni alla har varit högre-dimensionella varelser, och kom ihåg att när ni upplever begränsning och tvekan kommer de från ert sinne. När ni driver energierna genom ert hjärta och låter er vara kreativa, vara innovativa, får alla fördelar av det. Vi pratar om alla i galaxen och alla i universum, eftersom alla ögon är riktade mot mänskligheten där på Jorden.

Vi väntar alla på att de som är vakna ska vara modiga nog att skapa något nytt, något som inte bara kommer att inspirera era medmänniskor, utan också kommer att inspirera er till hela galaxen. Vi vill att ni ska veta att det är viktigt närhelst ni skapar något. Det är nödvändigt för att åstadkomma de förändringar ni vill se, känna och uppleva där också på Jorden. Så snälla vänta inte bara tills saker händer utanför er när ni har så mycket inuti er som kan ta vad som helst och förvandla det till guld.

Ni är alkemisterna; ni är de som har vad som krävs för att skapa en version av planeten Jorden där alla kan få tillräckligt, alla kan känna sig älskade och stödda, och alla kommer att trivas. Det är det yttersta målet, och de av er som följer med den inspiration som ni har är de som åstadkommer dessa förändringar, förändringar som kommer att hjälpa mänskligheten att läka, utvecklas och i slutändan stiga upp.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...