Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars 2018

 

Känn Skiftet ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni är de första människorna på planeten Jorden att påbörja, och sedan slutföra, övergången i medvetandet till den femte dimensionen. Ni har ingen aning om att denna särskilda uppgift är enorm, för att den är bara livet för er. Det har varit livet som ni har känt det, och ändå kan ni förstå hur annorlunda denna erfarenhet är för mänskligheten än vid någon annan punkt i mänsklig historia.

Detta är ett framsteg som går långt utöver vad ni har kunnat uppnå med er teknik. Det här är en komplett spelväxlare, och därför är det självklart utmanande. Ni skulle inte vilja ha det på något annat sätt. Ni skulle inte kunna uppleva vilken stor skillnad den femte dimensionen kommer att bli om ni inte först haft de erfarenheter som ni har. Ni skulle inte kunna känna skiftets enorma storlek utan erfarenheterna från den tredje och fjärde dimensionen.

Nu är nyckelkomponenten i allt detta att ni känner det. Om ni inte känner det, tar ni helt enkelt inte tid att stämma överens med de energier ni nu har tillgång till. Ni kan vara för upptagna med att fokusera på förutsägelserna och tänka på hur mycket tid ni har kvar innan skiftet inträffar.

Om ni inte tonar in och känner enormiteten av det ni upplever, kommer ni att gå sakna det, och vi vill inte att ni ska göra det. Vad vi föreslår är att du lägger bort dina elektroniska apparater, och att du slutar leta efter fler förutsägelser för att bekräfta de andra förutsägelserna, och i stället lutar dig tillbaka, stänger dina ögon, andas och känner för det enorma skiftet. Det är det enda sättet som du någonsin verkligen kommer att njuta av det.

Det kommer, och när det är klart kommer ni inte att kunna gå tillbaka och göra det igen. Så tona in till det nu och njut av resan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...