Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 december 2019

Vid Tiden för Skiftet ∞ Det 9:e dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla. Vi fortsätter att bli förbluffade och förvånade över hur motståndskraftiga ni alla står inför de många utmaningar ni har tagit på er under denna livstid. Denna livstid har inte varit en dans på rosor för de av er som har bestämt att ni skulle vakna långt före tiden för skiftet, och vi vill ge er ett erkännande för det beslutet. Det är bara genom att möta era utmaningar som ni kommer att kunna integrera alla aspekter av jaget innan ni kan hjälpa andra som kämpar.

Det kommer att bli en hel del kamp framöver för dem som har valt att sova under denna livstid, och vi vill vara mycket tydliga med detta. Om du är vaken betyder det inte att du på något sätt har utvecklats mer än någon annan på din medvetandenivå. Det betyder bara att du valde att spela den rollen under denna livstid och att vara till tjänst, snarare än att välja att sova och vara bland dem som kommer att ta emot din assistans i de ögonblick då de massiva energierna träffar och skiftet blir verkligt.

Dina erfarenheter bygger medkänsla inom dig, men de bygger också upp en typ av kunskap som bara kan fås genom erfarenhet. Du kan prata om spirituella begrepp och ideologier tills du är blå i ansiktet, men du får verkligen den visdom du behöver för att kunna vara till hjälp genom erfarenheterna från dessa utmaningar. Du kan bara bli den du är avsedd att bli under denna livstid genom att låta dig själv möta utmaningar som du i andra livstider skulle ha valt att ignorera.

Denna häpnadsväckande motståndskraft som ni alla har visat, som de uppvaknade på planeten Jorden, kommer naturligtvis också att hjälpa er att ha en enklare tid när skiftet är över er. Det blir inte upplevelsen att drabbas av en massa tegelstenar. Det kommer att vara mer en mild och underbar upplevelse av att tillåta högre frekvensenergier att komma in.

Vad ni också gör just nu är att öva den upplevelsen, och vi är så uppskattande för de av er som har öppnat upp er för att ta emot, eftersom det är genom er vilja att känna och genom er villighet att markera högre frekvensenergier som vi kan vara mer till service för er.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat att få kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...