Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 april 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 april 2022

 

Learn from E.T.s All Throughout the Galaxy ∞The 9th Dimensional Arcturian Council

 

Lär dig av E.T.s Från Hela Galaxen ∞The 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att få vara en del av denna resa med mänskligheten. Vi har inte bara observerat mänskligt liv på planeten Jorden, utan vi observerar också andra varelser i andra stjärnsystem, och vi noterar vad som fungerar, oavsett var ni är och vilket stjärnsystem ni lever i. Ni letar alla efter djupaste möjliga koppling som ni kan hitta, och ni försöker alla att uppleva ett känslotillstånd, ett som har varit svårfångat kanske under hela ert liv, eller till och med många liv i rad.

Och så inbjuder vi er alla att dra nytta av vad utomjordingarna i er galax, vår galax, har fått veta om att hitta vägen till att uppleva den svårfångade känslan. Dessa andra varelser som vi har observerat har funnit en större känsla av anknytning och en större förmåga att hitta en känsla inom sig själva när de har förankrat sin fysiska kropp till vilken planet eller måne de än lever på.

Du hör ofta om att vara jordad, och ibland refererar att vara jordad till ditt medvetande i din fysiska kropp. Men det ”jordade” som vi vill att du ska uppleva vid denna tidpunkt är att jordas till Moder Jord och låta henne ge dig känslan som du har letat efter. Moder Jord har tillgång till alla vibrationer, alla känslor och alla önskningar, eftersom hon har upplevt så mycket genom er alla. Och så, hemligheten ligger precis under era fötter och har alltid gjort det. Hemligheten med att få allt du vill handlar inte om tanke, och det handlar inte om vidtagna åtgärder. Det handlar faktiskt om att sakta ner och inse att allt du söker finns inom dig och sättet att komma åt det är genom att ansluta till den största hjälparen du har i den fysiska sfären. Din planet är den där hjälparen.

Hon är där för att stötta er alla. Hon är där för att ge er liv. Hon är där för att hjälpa er att transformeras, och hon transformeras med er. Hon är på denna resa med mänskligheten, och ur vårt perspektiv gör hon ett underbart jobb med att bjuda in er tillbaka till centrum, tillbaka till en plats av balans inom er själva. Så många letar efter den känslan från något eller någon utanför sig själva, medan Moder Jord är bokstavligen överallt i din upplevelse, redo att slå på strömbrytaren åt dig. Och allt du behöver göra är att ge henne lite av din tid och uppmärksamhet.

Varsågod. Att ta sig dit du vill vara kan omöjligt vara enklare, och vi har precis lagt upp allt för dig. Lär dig av dina vänner i hela galaxen som har kunnat ansluta till sina världar och bli och känna allt de någonsin har velat.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att få kontakt med er.”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...