Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 31 mars 2019

Per Staffan 31 mars 2019

Arkturier (kanaliserat meddelande)

Be, Skapa & Ha sedan Roligt ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är beredda att ta emot fler förfrågningar från er alla eftersom vi vet att ni när ni ber en bön samlar ni energi för att få den erfarenheten som ni vill ha. Vi frodas också av de önskningar som ni lägger ut i det universella kollektiva medvetandet. Vi kanske inte är från samma stjärnsystem eller samma dimension, men vi drar ändå nytta av den expansion som er bön orsakar i detta universum som vi delar.

Vi vet också att ni blir kreativa när ni ber. Ni skapar den verklighet som ni en dag kommer att uppleva medan ni befinner er i det där tillståndet. Och så älskar vi att bevittna när ni får förverkligat era inspirerade tankar och idéer, och vi älskar att se hur universum expanderar. Vi älskar att känna den expansionen själva, eftersom vi letar efter de sprickor som ni lämnar öppna för att få det som ni har bett om.

När ni ber är den delen av ekvationen klar. Ni behöver inte fortsätta be, men ni vill verkligen stanna i samma vibration som ni har bett om. Hur ni gör det är att ha mera kul. När ni spelar, när ni är i er glädje, då öppnar ni dessa sprickor, genom vilka vi kan ösa en enorm mängd energi. När ni har energi kan ni skapa vad ni vill, och vi ser det hela tiden hända.

Vi ser att när människor tar en paus från att vara andliga hela tiden, det är då de släpper in något av vad de har kallat på. Det innebär att ni har vår tillåtelse att göra saker som ni vill göra för nöjes skull. Det behöver inte alls vara meditation, yoga, chanting och handlingar av service. Ni gör mycket av de sakerna, och effekterna upplevs av varje annat väsen i detta universum.

Men det finns tillfällen då ni bara behöver engagera er i viss självvård. Det finns tillfällen när det är bäst för er att bara utforska den fysiska världen och att göra det som ger er mest glädje. Och när ni gör det kommer det naturligtvis att finnas möjligheter till tillväxt. Men det kommer också att bli synkroniciteter. Det kommer också att finnas oväntade möten. Det finns så mycket som är andligt som också glider genom sprickorna när ni inte tänker på era chakras, eller era tankar eller er vibration.

Så fortsätt att fråga efter det som är nytt och intressant, och gå sedan och ha kul. Och låt oss se vad som händer. Vi kommer att titta på.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

LAST DAY – Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch Me Channel This Transmission Here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...