Meddelande från St. Germain, Moder och Fader Gud via Galaxygirl, 30 mars, 2019

Meddelande från St. Germain, Moder och Fader Gud (30 mars 2019) | Galaxygirl

Hälsningar kära vänner, ljusets fackelbärare! Jag är er St. Germaine, här för att stärka ert självförtroende, även om jag ser att tron hos många brinner starkt ikväll. Jag är inte säker på att en pep-talk är vad som behövs. För allting går naturligtvis framåt, och nu när vi har passerat portalen den 21/3/2019 blir dina manifestationskrafter en formidabel kraft att räkna med. Du spelar i 5D nu, fundera på det, och jag försäkrar dig, du kommer att förstå det. För de flesta av er har redan gjort det och alla era 5D-aspekter och högre upp jublar åt dig bakom staketet med energi och kraft.

Du kan göra det här och du är detta, och vi ser att du redan har gjort det. Och så, med manifestation är kanske en kort lektion i sin ordning, lämpligt i denna högre vibrationstid. Det är mycket klokt att ha en avsikt. Du vill inte bara skapa vankelmod. Vad vill du skapa? Överflöd av vad, exakt? Säkert inte överflöd av mer arbete, för ni har haft högar av det under eoner. Nej! Nu är det tid för andens frihet, för lättheten i steget som tillhör en inkarnerad person som vet vad den kan och erbjuder sina händer utsträckta till tjänst, kärlek. Mitt hjärta sväller av kärlek, glädje och stolthet över er alla, markteam. Ni har gjort de tunga lyften och gör ett mäktigt jobb av det. Operation Uppstigning, Gaia har varit svår på båda sidor, men vi vinner, ljuset har vunnit. Nu är det manifestationen, förverkligandet av denna långa segerprocess, att vinna en värld tillbaka till det ljus som en gång förlorades i skugga. Ni har lärts att kalla det synd i era religiösa institutioner. Jag gillar inte det ordet. Det har en låg vibration. Låt oss bara kalla det brist på belysning av anden. Ingen mer brist. Nu är det ljusets tid, att glädjas till er egen storhet och naturligtvis till det mäktiga ljuset och kärleken till Fadern Moder Gud, till Källskaparen, till vänner, Himmelens Företag, till galaktiska vänner och familj.

Vi är en mäktig vacker ljusfamilj. Ni är inte ensamma, vänner. Ni har aldrig varit ensamma. Överflödet av återförening är här. Ni jobbar med oss när ni sover, många av er, och nu mer medvetet, med klar avsikt att ansluta till oss när ni vaknar. Slöjan har blivit sönderriven, precis som draperiet slets ner i templet från topp till botten på Sanandas dag. Energierna skiftar, många av er känner dem så mycket att det är ansträngande att hålla ljuset och kärleken, och ändå gör ni det ändå. Stora applåder till er! Kan ni höra oss jubla åt er med stor glädje och uppmuntran? Vi älskar er så. Ni är en integrerad del av vårt team. Vi kunde inte göra det här utan er och ändå gör vi det tillsammans som ett team fullt ut realiserat, även med illusionen av separation. Nej, vi är ett.

Många underbara saker kommer till er, vänner. Var i frid mitt i glädjen av det stora avslöjandet av ännu mer ljus. Dessa energier är stenhårda – håll fast vid oss, till ditt högre jag, till Modern och Fadern. Låt oss rida på denna magnifika våg av ljus och kärlek som ett. På många sätt är vågen redan här, för ni är en integrerad del av den och vi ser bokstavligen att ni håller mer ljus. Ja, det ebbar och flyter lite, allt eftersom ert humör ändrar sig, men fler och fler av er är mer akut medvetna om er vibration och intoleranta till för mycket försvagning längre, vilket är fantastiskt. Det är en viktig del av att vara en mästare av manifestation – du måste vara medveten om din vibration, din energi så att du kan hantera vad du vill med stor finess.

Jag är din St. Germaine. Jag är alltid här för dig. Det pågår mycket, mycket mer än du ser. Lita på detta. Lita på oss. Lita på dig själv. Du är stark nog annars skulle du inte vara här. Ta mer tid för integration, meditation, fasta, eftersom det kommer att gynna dig starkt när det här skiftet närmar sig och när du skiftar invärtes, vilket ni för närvarande gör i språng. Jag är er St. Germaine. Tack för er tjänst till ljuset och kärleken. Var ljuset och kärleken och mer kommer att flöda till er. Vi klarar det, vänner. Operation Uppstigning Gaia är oerhört framgångsrik redan och den stora utvecklingen är ännu inte avslöjad! Njut av avslöjandet. Njut av uppvärderingen inte bara av era valutor utan omvärderingen av era samhällen, av er själva, av ert sanna värde som andliga väsen. Ni är enormt älskade. Ni är enormt värderade för er tjänst och för de söta varelser som ni är.

Barn, detta är er Moder Gud som talar. Bada i mitt ljus. Bada i min kärlek. Andas in min essens och det kommer starkt att stödja er i de kommande dagarna av kaos och tumultartade energier. Hitta lugnet i stormen, för ni är i ögat av den. Kom ihåg att friden finns inom er. Kom ihåg att jag finns inom er. Kom ihåg att allt är bra, allt är mycket bra, barn, för ni kommer hem. Jag återtar mina egna. Be mig att svepa in er i min nåd och frid. Allt är mycket bra.

Barn, detta är Fader Gud och jag är också här ikväll och lyssnar till det här fantastiska budskapet. Manifestation är ett riktigt spännande äventyr! Och ni klarar det! Jag älskar att manifestera! Det är så spännande att skapa skönhet, kärlek och mer glädje! Det är hög tid att ni nya Gaianer upplever mera av dessa saker och vi Himlens Företag är glada att rulla upp ärmarna och dyka in för att ge er fler möjligheter till glädje. Men vi ser att NI är de som blåser strumporna av oss med era kärlekshandlingar och service! Jag kommer inte säga att det blir lättare, men det blir roligare. Det kan jag lova er! Och vi, er Moder och Jag, kommer att vara med er varje steg på vägen, varje ögonblick av er kreativa process om ni bjuder in oss på resan. Vi älskar er barn! Vi är alltid så stolta över er. Ta över, St. Germaine.

Vad mer finns det att säga? Ni vänner är enormt älskade! Stödda! Värderade! Alle man på däck. Det roliga börjar. Jordteam, vi ser er som tillitens superhjältar. Tills nästa gång är jag er St. Germaine.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

You may also like...