Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 augusti 2020

Arkturiska Rådet från den 9:e Dimensionen

via Daniel Scranton

den 10 augusti 2020

”Ert Femte-dimensionella Jord- & Solsystem”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få ha kontakt med er alla.

Vi är väldigt attraherade av ert solsystem på grund av den potential som vi kan känna i det. Det finns potentialen för så mycket mer liv på planeterna och månarna i ert solsystem och flera av er uppmärksammar redan att det finns andra kännande varelser som vistas på planeterna och månarna i ert solsystem, andra än planeten Jorden. Vi vill att ni alla ska veta att det redan förekommer så mycket liv i det femte-dimensionella solsystem vilket ni allt mer närmar er för varenda dag som går.

Ni kommer inte ens att behöva lämna ert eget system för att träffa på utomjordiska varelser, hybrider, samt för att färdas till nya och intressanta platser. Därför föreslår vi att ni alla ska bli lika förväntansfulla över att få besöka Venus som ni är över att besöka det Plejadiska stjärnsystemet. Ni kommer också att upptäcka att det finns så mycket mer gällande er planet, så mycket mer potential där att få upplevelser av. Och därför borde ni känna till, medan många av er har blivit speciellt förväntansfulla över möjligheten att färdas till andra stjärnsystem, att er planet och ert solsystem kommer att bli mycket intressanta platser att bo i, när ni väl har fullbordat ert skifte.

Ni kommer att vilja utforska den femte-dimensionella Jorden, för ni kommer att kunna se och känna frukterna av ert arbete. Varje stund av varje dag sänder ni ut en signal, en vibration, det handlar allt om sam-skapandet av en underbarare och inkluderande planet Jorden, en som stödjer allt liv och där alla varelser lever harmoniskt. Ni kommer att vilja uppleva detta när allt når sitt fullbordande.

Det här är en av anledningarna till att förutsägelserna om att färdas på rymdskepp någon annanstans är så knäppa för oss. Ni vill inte lämna planeten Jorden, för den har av mänskligheten framställts som obeboelig. Ni vill stanna kvar och fortsätta tjäna denna underbara värld som i oräkneliga livstider har tjänats av er. Och det är varför ni inte alls har hämtats upp av rymdskepp och blivit bortförda. Det skulle rubba balansen och ni är där för att tillhandahålla ljuset och för att förankra in mer av det.

Vi rekommenderar att ni även förankrar in mer av energierna inifrån ert eget solsystem, energier som kommer från dessa underbara planeter och månar som ni knappt ens någonsin tänker på, för de finns där för att tjäna er precis så som Jorden och er måne gör. Ni alla är en del av en helhet och denna hela helhet som är ert solsystem expanderar, utvecklas och uppstiger i likhet med sitt eget kollektiv. Vi är mycket förväntansfulla över att få vara där med er när ni för första gången upplever det femte-dimensionella solsystemet.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att få ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

Du gillar kanske också...