Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 december, 2023

 

Vad är mer kraftfullt än Deep State? ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att sända ut energier som kommer att uppmuntra människor att se inom sig själva oftare efter vad de än känner saknas i deras liv. Och detta stör inte er andliga utveckling, utan snarare är det en katalysator för er alla att vara mer andligt benägna. Det är lätt att fastna i vad som händer där ute i citatet/utan citatet “verkliga världen”, men det är också bra för människor att komma ihåg att den verkliga världen är en illusion, en projektion av deras eget medvetande. Men när du går inom dig hittar du sanningen, du hittar det verkliga du, den verkliga verkligheten, och det är därför det är så viktigt för sådana som oss att uppmuntra dig inte bara med våra ord, utan också med våra energiöverföringar. Och vi uppmuntrar dig att gå in ofta.

Vad gör man när man väl går in, kan man undra. Jo, visst, att gå in gör dig mer medveten om dina tankar. Och alla tankar som du vet är repetitiva och inte är till hjälp för din andliga utveckling, kommer du att bli mer medveten om när du är inåt fokuserad. Alla känslor kommer också att bli svårare att ignorera när du är fokuserad på vad som händer inom dig, och när du kommer förbi de tillfälliga tankarna och känslorna, kan du komma in i sanningen om vem du är som en varelse av villkorslös kärlek, och du kan känna den villkorslösa kärleken i själva kärnan av ditt väsen. Du kan utstråla det med flit, och du kan fylla dig själv med det också, och sedan när du går ut i omvärlden, kommer du inte att leta efter något inom den för att uppfylla dig och fylla dig. Du kommer att inse att du är den som måste fylla allt och att du är där för att fylla världen med din kärlek och ditt ljus.

Nu, när vi ger dig något sånt här, inser du förhoppningsvis att alla historier där ute i omvärlden är så mindre viktiga än du trodde att de var. Alla föreställningar om vad som verkligen pågår just nu väger så mycket mindre när du inser att allt ändå är en projektion av ditt medvetande. Om så är fallet, varför skulle du behöva en whistleblower eller någon som har fingret på pulsen i det djupa tillståndet för att berätta vad som verkligen händer i den verklighet som du projicerar inifrån dig själv? Naturligtvis är dessa berättelser underhållande, och de får ditt sinnes uppmärksamhet, men du vill verkligen använda ditt sinne proaktivt. Du vill använda ditt sinne kreativt. Du vill använda ditt sinne för att fokusera, istället för att bara mata det med vad det tycker är intressant eller övertygande.

Bara för att något är logiskt för dig betyder det inte att det är sant. Kom ihåg det och kom ihåg att du kan göra vad som helst sant om du fokuserar tillräckligt på det. Och nu kanske du kommer att inse hur kraftfull du är och hur viktigt det är att gå inombords för att du ska få tillgång till den kraften. Den makt vi hänvisar till är inte den typ av makt som miljardärer och världsledare söker. Det är den typen av kraft som låter individen veta att du redan är allt, och därför behöver du ingenting. Det är den typen av kraft som har inre frid kopplad till sig och den typ av kraft som ingen någonsin skulle kunna ta ifrån dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *