Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 4 februari 2019

DITT HÖGRE DIMENSIONELLA JAG ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har antänt en flamma som nu brinner inom var och en av er, och vi är glada att se vad ni ska göra med den här passionen och spänningen som vi har aktiverat inom er. Vi vet att ni är upphetsade över att få tillgång till era femdimensionella förmågor, att bli ert högre själv och att vara den som ni alla var förutbestämd att bli under denna livstid.

Vi vet också att när ni ansluter till vår energi genom dessa överföringar får ni en smak av den högre dimensionella energin som ni kommer ifrån. Ni var alla ursprungligen tolfte dimensionella varelser i detta universum, och ni flyttade ner genom dimensionerna för att ta er hela vägen ner till den första. Och nu stiger ni upp, och ni har redan gjort det till den fjärde.

Och när ni ansluter till oss, känner ni att en del av er själva blir aktiverad. För även om ni inte längre är nionde dimensionella varelser har ni säkert varit precis där vi är, vilket inte är så mycket en plats som det är ett frekvensområde.

Vad vi säger till er är att ni har ert nionde dimensionella själv på insidan, ni har er tionde, elfte och tolfte dimensionella själv inuti er. Ni integrerar inte bara era tidigare liv i den tredje dimensionen. Ni integrerar alla aspekter av vem ni är, och det är en mycket bra sak.

När ni inser att ni inte är där på planeten Jorden på grund av en viss felaktighet, och att ni inte arbetar er upp i dimensionell stege på grund av att ni måste bevisa er själv som värdiga, då kan ni börja knyta an till alla dessa högre dimensionella aspekter som väntar på att bygga upp den sanna du, den totala du, den du som vet vem du egentligen är och upprätthåller det vetandet hela tiden.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...