Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 juli, 2020

Bryt er Fria från Bundenhet & Bli Självständiga – 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton,

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi är mycket kapabla att avkänna när det finns något som sjunker precis under ytan av det mänskliga kollektiva medvetandet, och vi får den känslan just nu, när vi observerar er. Vi märker en rörelse mot att ni får en hel del tydlighet om vem ni vill bli, hur ni vill leva era liv och om er suveränitet. Mänskligheten har letat efter det perfekta tillfället att befria sig från slaveriet att bero och förlita sig så mycket på sina regeringar, sina ledare, sina kaptener för industrin.

Mänskligheten är redo att bryta sig loss från systemet som har återspeglat mer av det tredimensionella medvetandet som ni har haft i er värld så länge. Ni är redo att vara fria från alla system som begränsar er, de system som binder er och håller er tillbaka från att vara den ni vill vara. Det är här ni som det väckta kollektivet kommer in, eftersom ni förstår universumets mekanik. Ni förstår hur ni skapar er verklighet, hur man manifesterar sig, hur man lever utanför alla system. Ni förstår hur ni kan göra er osynliga för det som är tredimensionellt.

Det vi talar om här är väsentligen att höja er vibration tillräckligt högt till där ni skapar ert eget samhälle. Vi talar om att ni flyttar er ur era nuvarande ekonomiska och politiska system, och lever som fem-dimensionella varelser, manifesterar vad ni behöver ur luften, startar samhällen där ni samlar resurser och där ni samskapar med kraften från många människor, med fokus på vad samhället behöver och vad gemenskapen vill ha. Ni har blivit trötta på att förlita er på att politiker representerar er istället för deras egna intressen. Ni har blivit trötta på att förvänta er att företag ska ha samvete, bry sig om miljön, bry sig om de människor som köper deras produkter.

Och många av er inser att systemet som ni har levt i har riggats för att göra de som har makt ännu mäktigare. Så varför ens försöka trivas i det systemet när ni vet att ni uppstiger, när ni inser och får bekräftat att universum stödjer er och när ni kan känna in alla tjänande varelser runt er, som är där för att stödja er, som är där att leda er in i den här fem-dimensionella världen som ni skapar tillsammans som de väckta.

Ni är redo för något väldigt annorlunda, och världen som den är idag visar att det nu är den perfekta tiden att kasta av sig förtryckets bojor, fjättrar och kedjor, att befria er från tredimensionella idéer och paradigmer. Ni är redo att börja leva i 5D nu, och ni är de ljusa som leder resten av mänskligheten till det frekvensområdet, eftersom de kommer att rida på rockskörten av era framgångar, er visdom och er höga vibration.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft stor glädje av kontakten med er. ”

Översättning: Mats

You may also like...