Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 23 september 2021

 

Få Tillgång till Energin i Ert Stjärnfrö Ursprung

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de olika portaler som har öppnats för mänskligheten för att se hur mycket ni använder dem på lämpligt sätt. Vi talar här om de portaler som vi har skapat och öppnat, liksom portaler som har öppnats av andra högfrekventa varelser som söker tjäna er och hjälpa er i ert medvetandeskifte. När vi, och andra som oss, pratar om energierna som finns över er, syftar vi inte bara på energierna som kommer från solen och andra delar av galaxen. Vi syftar på portaler som är stora portar för energi att komma in.

Nu märker vi att antalet av er som får tillgång till energierna från dessa portaler och verkligen känner av energin är ett växande antal. Fler människor har vaknat till sanningen att dessa portaler finns och att de är tillgängliga för en genomsnittlig person. Ni behöver inte en särskild examen eller någon speciell träning för att sitta och få tillgång till energierna från dessa portaler. Och det vi har gjort som ett resultat av det vi har märkt är att vi har tagit energi från hela galaxen, och vi har sammansmält dem så att oavsett vilken portal ni kommer åt för tillfället, kommer ni att ta emot energier från Plejaderna, Orion, Lyran, Cassiopeja, vårt system, Andromedan och så vidare.

Vi vill att ni ska veta att genom att öppna er för att ta emot får ni de aktiveringar som ni behöver för att känna er själva som ert Högre Jag. Något av det vi föreskriver för er är hårt arbete. När vi pratar om att känna intensiva känslor och aktivera högfrekventa vibrationer, vet vi att vi begär mycket av er. Men med dessa portaler är arbetet verkligen gjort för er, och allt ni behöver göra är att sitta med avsikten att öppna er för att ta emot de högre frekvenser som kommer in.

Och när ni får dessa aktiveringar känner ni er mer hela och kompletta eftersom aspekter av er som är från de ovan nämnda stjärnsystemen kan integreras, och ni kan känna er själva som mer än bara från ett stjärnsystem. Ni kan släppa tanken på att ni bara är en av många, eftersom ni har varit på alla de olika stjärnsystemen i hela galaxen på era resor. Det var en del av er avsikt innan ni kom till Jorden för att stiga upp och vakna, och nu hjälper ni till att förena galaxen med det underbara arbete som ni gör med er själva.

Vi är glada att kunna ge er dessa mycket goda nyheter och meddela att mer kommer. Ni kan få det om ni väljer det, om ni öppnar er för det. Det finns inget annat knep som behövs. Ni har alla gjort så mycket arbete redan, och ni är redo att ta emot så mycket mer. Vi och andra som vi är ivriga att ge vad vi kan för att påminna er om vilka ni verkligen är som galaktiska varelser av ljus och kärlek.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...